pasolvon
karavansız karavancı
Karavaniniz hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@tekelimustafa
O meşhur çinli siteden 5 kw lık bi tane sipariş verdim sipariş verdiğimde galiba 15 gün falan oldu 835 tl + %20 vergi yaklaşık 1000 tl civarı düşünülebilir yorumları okudum geneli memnun daha elime geçmedi karavamına kurduğumda yorum yapabilirim fiyat olarak diğerlerinin 3te1 parasına geliyor bi bakın derim hocam yanlız şuan fiyatı biraz artmış zaman zaman fiyatı değişiyor takip edip hesaplıya getirilebilir.
TRY 784.59 26%OFF | Oto kaloriferi 5KW 12V hava dizel isıtıcı park ısıtıcısı uzaktan kumanda ile lcd monitör RV, karavan römork, kamyon, tekneler
VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acaba bu eberspacher D2- D4 hangisine yakın@tekelimustafa
O meşhur çinli siteden 5 kw lık bi tane sipariş verdim sipariş verdiğimde galiba 15 gün falan oldu 835 tl + %20 vergi yaklaşık 1000 tl civarı düşünülebilir yorumları okudum geneli memnun daha elime geçmedi karavamına kurduğumda yorum yapabilirim fiyat olarak diğerlerinin 3te1 parasına geliyor bi bakın derim hocam yanlız şuan fiyatı biraz artmış zaman zaman fiyatı değişiyor takip edip hesaplıya getirilebilir.
TRY 784.59 26%OFF | Oto kaloriferi 5KW 12V hava dizel isıtıcı park ısıtıcısı uzaktan kumanda ile lcd monitör RV, karavan römork, kamyon, tekneler
VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2kw olan ile 5kw olan arasında çok az fiyat farkı var.D4 4000 w
Bu ısıtıcı 5000 w
Aslinda bu tür karavanlar için D2 nin gücü yani 2200 w (maksimum gücü) oldukça yeterli oluyor
En soğuk havalarda bile sıcacık otururduk 4 metrelik çekme karavanda
Tabi ki 5000 w ısıtıcı da olur
Belki daha iyi olur
Yorulmadan çalışır
Ancak 2000 w ısıtıcılar aliexpresden daha ucuza bulunurmuydu
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
D5 hocamAcaba bu eberspacher D2- D4 hangisine yakın
Problem şu aslında 5 kw'lık dizel ısıtıcı çok yoğun üretim yapıyorlar çünkü araştırırken karşıma hep 5 kw'lık üniteler çıkıyor ve ucuz 2 kw lık olanlar az sayıda ve fiyatları 50 -100 tl civarı daha pahalı yakıt tüketimleri ise 0,64 lt/h verisi var 2 kw'lık modelde 0,50 lt/h civarı benim sipariş verdiğimde fiyatlar bu şekildeydi fakat sürekli fiyatlar değişkenlik gösteriyorD4 4000 w
Bu ısıtıcı 5000 w
Aslinda bu tür karavanlar için D2 nin gücü yani 2200 w (maksimum gücü) oldukça yeterli oluyor
En soğuk havalarda bile sıcacık otururduk 4 metrelik çekme karavanda
Tabi ki 5000 w ısıtıcı da olur
Belki daha iyi olur
Yorulmadan çalışır
Ancak 2000 w ısıtıcılar aliexpresden daha ucuza bulunurmuydu
Nerede buldunuz o fiyatı hocam o söylediğin fiyat 2018 Eylül ayı Kdv hariç fiyatıdır tabi montajda.Ufuk karavanın feysbuk sitesinde 2500 modeli için 1950 tl fiyat vardı Eylül 2017 de şuanki fiyatı 3100 tlDai shawa 2500 modeli
1600 TL
Yani Çin'den alırsan daha güçlüsü yarı fiyatına
Ancak ya sorun çıkarsa
Şahsen ben bu yerli üreticiyi tercih ederdim
Kullananlar memnun
Bir sorun olursa garantisi var
Ve daha güvenli olur
Evet hocam çok haklısınızD2: 2 kW ; D4: 4 kW
Bahsettiğiniz ürün 5 kW.
Bir de bu var : 2 kW olanı : US $113.85 31% OFF|12V 2KW Car Diesels Air Parking Heater Car Heater LCD Remote Control Monitor Switch + Silencer for Trucks Bus Trailer Heater-in Heating & Fans from Automobiles & Motorcycles on AliExpress
Çin işi biliyorsunuz üreticisi iyi ise ürün iyi oluyor, kötü ise ürün de kötü. Kendi çalıştığım piyasadan biliyorum, çok az kullanılırsa çin ürünleri iyi, ama acil veya önemli yerlerde kullanılıyorsa çok kötü.
Bu ürünü alıp çalışmazsa B planınız olmalı. En kötü halde çıkar gelirim derseniz olur.
Yanma biliyorsunuz tehlikeli, öyle takarım bir dedektörle olmaz, çünkü detektörler de çin malı , güven sorunu var.
Bundan emin olmadan alınmaz bence. Biraz yurtdışı forumlara bakmak gerek. % 1hatalı ürün olsa, o da bize denk gelirse karşılığı ölüm çünkü.