limankalesi
Kamp II
Ynt: Üstadlardan Bilgi V8 Defender
metin bey çok teşekkür ederim ilginize..ilandaki lastikler kaçlık ? bu lastiklerle bu motor lpg de ne yakar? yakıt konusunda amacım dizel kadar yakması tabiki değil,dizel 300-400 krş yakıyorsa v8 de lpg de bende 550-600 krş a razıyım en azından uzun yolda,zaten arazide 1 tl yakması sorun değil ayda 2 defa çıkacağız off roada,,,o zaman yakıtı benzine alır vururuz çamura dimi?
motor çıkma olarak bu araca takılmış sizi yanıltmasın orjinal motoru değil aracın,,
murat
syg
tricknick' Alıntı:Ilana simdi baktim. Bu araci tanimiyorum. Uzerindeki makina V8 ve SU karburator var. Bir de standart olmayan acik hava filtresi var ki araziye cikan bir arac icin dogru bir secim degil. Buyuk ihtimalle daha fazla performans icin tercih edilmis ki bence fazla bir performans artisi saglamamistir.
Ben literaturde 1990 model otokar uretimi Defender bulamadim. Ama kesin yoktur demek mumkun degil. Almadan evvel iyice arastirmakta fayda var.
metin bey çok teşekkür ederim ilginize..ilandaki lastikler kaçlık ? bu lastiklerle bu motor lpg de ne yakar? yakıt konusunda amacım dizel kadar yakması tabiki değil,dizel 300-400 krş yakıyorsa v8 de lpg de bende 550-600 krş a razıyım en azından uzun yolda,zaten arazide 1 tl yakması sorun değil ayda 2 defa çıkacağız off roada,,,o zaman yakıtı benzine alır vururuz çamura dimi?
motor çıkma olarak bu araca takılmış sizi yanıltmasın orjinal motoru değil aracın,,
murat
syg