Derya bey aynen öyle,,, tüm defender forumunu okudum sayılır,,ama aklımda kalan v8 lerin sadece 1994 den sonra otokar tarafından tedaş için orjinal üretildiği,,bu araç için ilanda 1990 model orjinal v8 motorlu denmiş o aklımı karıştırdı acaba düz benzinlidenmi v8 e dönmüş?,,,,
Şehir içinde performans beklentim yok,,araç kullanmayı 17 yaşında hidrolik olmayan 50 nc kamyon kulanarak öğrenen biriyim,,sadece diğer aracımı (golf) hafta içi eşim kullanıcak ben defenderla istanbulda şehir içinde sadece sabah akşam toplam 30 km işe gelip gideceğim hafta sonuda off road ve kamp amaçlı,, düz dizel alıp 1 sene sonra puma motor atmaya uğraşacağıma direk v8 alıyım diyorum,,
1-Arazide v8 kötümüdür? düz dizele göre ?
2- V8 tüpde km de 50 krş yakıyor ise sorun değil benim golf de zaten bu rakamı yakıyor alışığım ,,en azından defendera bineceğim,, değer bence,,,
Derya bey geçen seneki sizin çanakkale kamp fotolarınızı gördüm eşimede gösterdim ve onada bu virüsü bulaştırdım sayılır ama sizin defenderla yazın cam açık seyir halinde sıcaktan deniz gözlüğü taktığınız fotonuzu görünce klima yokmuuuu bu araçta diye tiz bir ses tonunda soru sordu bende düz dizelin klima kaldırmadığını bildiğimden v8 alırız klima taktırılır hayatım dedim olayı çözdüm
yani araç klimalı olacak yada takılabilir olacak
yani sizinde bu hastalıkda payınız var,, dolayısıyla yardımlarınızı bekliyorum
)
saygılar
Murat ,,