Unimog

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 165,011

unımog arıyorum

• 416 406

Kullanılan: 14 70.0%
  • 403 421

Kullanılan: 6 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Unimog

michelin var yzl sanırım süperler ama petlasın kataloğundaki panzer lastikleride süper ama hız indeksleri 80 michelin 100 ciddi fark

Etiketler

mogzilla' Alıntı:
O bir U 411 .70200 , 2010 ve 401 ile unimog yelpazesinin en eski ve bana göre en şirin üyeleridir.Resimdeki kar küreme amacı olarak üretilmiş.Bunu kupa dizynından anlıyoruz.Bizim İlker'in U+06'sının kupası ile hemen hemen aynı.
Teknik özellikler.
4 silindir dizel. 1.8 l 30-36 BG Max. sürat 53 km. ;D
Gülüyorum da , sanki benim 404 uçuyor. 80 yaptığım zaman peşimden itfaiye geliyor , bir yerde yangın mı var diye. :D
Uzunluk 3520 mm
Genişlik 1630
Yükseklik 2065
Dingil açıklığı 2570
Ağırlık 1900 kg.

Bu da eşi

721183.jpg

nadir abi böyle bir araç düşünüyorum...bildiğin gibi zj cherokee m var ikinci araç için uygun olurmu. ... uygun olmaz dersen 6000 - 7000 ytl civarında her hangi bir mog da olabilir...ne dersin ...yardımların için şimdiden teşekkürler

Michelin'in XML ve XZL serisi 8 katlı lastikleri var ama almanyada bile kıyamet gibi pahalılar, ben getirmeye çalışıyorum. Ucuz kaynak arıyorum :smiley: Getirtmeyi düşünen varsa beraber deneyebiliriz.... ( ben 325/85 R16 arıyorum tabiii) :D

burda ilginç uygulamalar var :D
http://www.usa6x6.com/products_and_services/tires.html

iyi bir 406'ydı, Çin'e seyahat için hazırlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam....
Bu arada bir arkadaşımda "birkaç"tane karınca şanzımanı var :smiley: arayan Mogcu var mı?

Bilmem bizim Gokhan'da (14.000Euro'ya satılık vardı sahibinden.com'da), tesadüfen konuşurken söyledi, yarın arar sorarım :smiley: .... Hala çift kabin unimog kupası arıyor... Ankara'yı geçti, Turkiye'yi altüst etti ama nafile :( ....

nadir bey biraz kafanızı ağrıtıyorum ama sizin mogla 80 km hızla giderken motor devir saati kaç gösteriyordu hatırlıyormusunuz.

demekki teorik olarak benim almayı düşündüğüm benzinli ile aynı yürüyen olduğuna göre motoru biraz güçlendirirsek 110-120 maxımm ile 80-90 kö rahat bir seyir sürati elde edebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri