Arkadaşlar herkesi selamlıyorum.
Hafta sonu 3 gün arazide oldum.Arbanı ve kasanı iyice test etdim.Önceden söylemek isterim ki,gezimiz beklediğimden daha güzel alındı .En evvel korktugum,kasanın fazla esnemede köşelerinin çatlaması durumu idi.
Allaha çok şükürler olsun böyle durumla rastlaşmadım.
Gitdiyimiz dağların hündürlüyü deniz seviyyesinden 1500-1600 mt arası oldu.1 gün önceden Hava yağmurlu olduğu için her taraf çamurlu idi.Bazı yerlerde kar vardı.
Elektrik sisteminde hiç bir arıza olmadı.Yalnız ilk günde güneş panellerini devreye birleştirmeyi unutmuştum.Akülerin tam sarfiyyatla 12 voltun altına düştüyünü de görmedim.
En büyük sorun kasanın isitma sisteminide oldu. Hava menfazlarının yanlış yerde ( koltuk arkasında)olması geceler eksi derecelerde kasanın tabanının fazla soyuk olması kimi sorun ortaya çıkartdı.Sıcak havanın çıkışının maksimum alt kısımdan olması çok-çok zorunlu .Bu sorunu önceki günlerde çözeceyim.İlave etmek isterim ki,dizel hava ısıtıcısı çok iyi çalıştı.EN soguk zamanda bele 30% gücü ile çalışması yeterli oldu.
Birde mutfak dolaplarının stoperleri sorunlu oldu.Kilitlerin stoperlerini uzatmak cereçecekmiş.
Şimdilik bu kadar fotoları ilave ediyorum.Videolarıda monatjdan sonra mutlaka paylaşacağım.Hepinize teşekkürler.