oguz28
Kamp II
Ynt: Unimog - Karavan
israfil Bey sen bambaşka bir unimog yapıyosun kolay gelsin devam
israfil Bey sen bambaşka bir unimog yapıyosun kolay gelsin devam
israfil_baku' Alıntı:arkadaşlar böyle geniş yazmakda maksatım kendimi akıllı göstermek deyil.sadece 2-3 sene araştirdığım mevzunu paylaşmak isteyi.
kime ise gerek olur.
devam edelim.orta esas kolların yanlarındaki artik metal tabakaları kesip çikardım.hem estetik bakimdan.hem ağırlık bakımından.hemde metalin gerginliginin zayiflatması bakiminda faydası olur.
1-2 fotolarda idare etme orta kolların ve ön arka dayakların iç katlarınin arası mutlaka lastik tabakalı oıması vacipdir.
Evvel söylediyim 2x3 noktali birleşmenin yureyi konusu varya. onun ayarlanması etapina geldik.arka ve ön dayakların dayak civatalarına ilave birtane civata bağlayip tam ortasına ip çekecek bir delik açdım. (içini kaynakla doldurdum) ve şu iple hem üst sethe paralellik. hemde oratalama probleminin hell etmiş oldum.3 foto.
unimoglar yok ama kamazlaarı var4WD' Alıntı:Da ya znayu Russkiy Önceleri o Rus sitesini çok takip ediyordum. Rusya'da offroad bambaşka oluyordu. Araç modifiyeleri ve çamurda offroad konusunda Rus sitelerinden çok tecrübe edindim. Rusların ülkesi zaten bir offroad cenneti ve arazi aracı cenneti. Ne yazık ki Rusyada Unimog çok az