Israfil Hocam harikulade bir is cikiyor.Imrenerek seyrediyoruz.
Bu arada klozeti sola sifirlamak yerine acaba ortalasaydiniz daha rahat olmazmiydi.Elbette siz bunu dusunmussunuzdur.Tabi ben resimden gordugum kadariyla yorum yapiyorum.Belkide oyle bir pozisyon yoktur.
Israfil Hocam harikulade bir is cikiyor.Imrenerek seyrediyoruz.
Bu arada klozeti sola sifirlamak yerine acaba ortalasaydiniz daha rahat olmazmiydi.Elbette siz bunu dusunmussunuzdur.Tabi ben resimden gordugum kadariyla yorum yapiyorum.Belkide oyle bir pozisyon yoktur.
Mustafa bey şu konuda çok düşünmüşüm.Klozet döner başlıklı olduğu için kenara çekdim..bir de rahat yıkana bilmek söz konusu.
İlginizə görə təşəkkür edərim.
Herkese selamlar...
Arkadaşlar nihayet elektrik panelinin montaj işlemlerine başladım.Panelin ana cevdesini 6 mm lik alüminum panelden yapdım ve boyadım.Avadanlikların idare etme kumandalarını ve ana distribütörün yerlerini önceden nizamlamışdım.Ana panelin kolay açıla bilmesi için iki tane sağlam paslanmaş menteşe kullandım.
Herkese selamlar...
Arkadaşlar nihayet elektrik panelinin montaj işlemlerine başladım.Panelin ana cevdesini 6 mm lik alüminum panelden yapdım ve boyadım.Avadanlikların idare etme kumandalarını ve ana distribütörün yerlerini önceden nizamlamışdım.Ana panelin kolay açıla bilmesi için iki tane sağlam paslanmaş menteşe kullandım.
Sayın Abucam..işin kalitesi ilk ve esas maksatım.Dikkatle yanaşmadığım bir noktası olmadı şu karavanımın .Ne olur ne olmaz bilmek olurmu bu dünyada.Belki zaman gelir seri üretim olur .İNŞAALLAH.