israfil_baku
Kamp II
Ynt: Unimog - Karavan
Herkese merhaba..Devam edelim.
Herkese merhaba..Devam edelim.
ALİ bey teşekkür ederim dikkatinize göreAL1820' Alıntı:5 yıldızlı otel kıvamında
Mustafa bey şu konuda çok düşünmüşüm.Klozet döner başlıklı olduğu için kenara çekdim..bir de rahat yıkana bilmek söz konusu.must' Alıntı:Israfil Hocam harikulade bir is cikiyor.Imrenerek seyrediyoruz.
Bu arada klozeti sola sifirlamak yerine acaba ortalasaydiniz daha rahat olmazmiydi.Elbette siz bunu dusunmussunuzdur.Tabi ben resimden gordugum kadariyla yorum yapiyorum.Belkide oyle bir pozisyon yoktur.
Saygilar
Mustafa GULER
Turan abi çok teşekkür ederim.Turan YUCEL' Alıntı:Ellerinize sağlık mükemmel olmuş .
Selamlar Turan.
israfil_baku' Alıntı:Herkese selamlar...
Arkadaşlar nihayet elektrik panelinin montaj işlemlerine başladım.Panelin ana cevdesini 6 mm lik alüminum panelden yapdım ve boyadım.Avadanlikların idare etme kumandalarını ve ana distribütörün yerlerini önceden nizamlamışdım.Ana panelin kolay açıla bilmesi için iki tane sağlam paslanmaş menteşe kullandım.
Bekir abi çok teşekkür ederim hoş sözlerinizə göre.TA2RX' Alıntı:Süper olmuş. Hiç bu kadar güzelini görmemiştim. Ellerinize sağlık.
Sayın Abucam...İşin kalitesi ilk maksatım.İlginizden dolayı sonsuz teşekkürler.abucam' Alıntı:bu işler bir fabrika ürünleri gibi düzgün ve güzel ellerinize sağlık Türkiye de seri üretim karavan yapsanız alırdım. Tebrikler...
Sayın Abucam..işin kalitesi ilk ve esas maksatım.Dikkatle yanaşmadığım bir noktası olmadı şu karavanımın .Ne olur ne olmaz bilmek olurmu bu dünyada.Belki zaman gelir seri üretim olur .İNŞAALLAH.abucam' Alıntı:bu işler bir fabrika ürünleri gibi düzgün ve güzel ellerinize sağlık Türkiye de seri üretim karavan yapsanız alırdım. Tebrikler...