Unimog - Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan israfil_baku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 266,545
Ynt: Unimog - Karavan

Herkese merhaba..Devam edelim.

20130929_170842.jpg

20130929_170929.jpg

20130929_190707.jpg

20131002_193156.jpg

20131003_224543.jpg

Etiketler

Israfil Hocam harikulade bir is cikiyor.Imrenerek seyrediyoruz.

Bu arada klozeti sola sifirlamak yerine acaba ortalasaydiniz daha rahat olmazmiydi.Elbette siz bunu dusunmussunuzdur.Tabi ben resimden gordugum kadariyla yorum yapiyorum.Belkide oyle bir pozisyon yoktur.

Saygilar
Mustafa GULER

must' Alıntı:
Israfil Hocam harikulade bir is cikiyor.Imrenerek seyrediyoruz.

Bu arada klozeti sola sifirlamak yerine acaba ortalasaydiniz daha rahat olmazmiydi.Elbette siz bunu dusunmussunuzdur.Tabi ben resimden gordugum kadariyla yorum yapiyorum.Belkide oyle bir pozisyon yoktur.

Saygilar
Mustafa GULER
Mustafa bey şu konuda çok düşünmüşüm.Klozet döner başlıklı olduğu için kenara çekdim..bir de rahat yıkana bilmek söz konusu.
İlginizə görə təşəkkür edərim.

Merhabalar her kese.Hoparlörlerin rengi siyah olduğu için interyere uyum saklamıyordu.Bunun için onları beyaz renkledim

20131012_184153.jpg

20131012_184119.jpg

Herkese selamlar...
Arkadaşlar nihayet elektrik panelinin montaj işlemlerine başladım.Panelin ana cevdesini 6 mm lik alüminum panelden yapdım ve boyadım.Avadanlikların idare etme kumandalarını ve ana distribütörün yerlerini önceden nizamlamışdım.Ana panelin kolay açıla bilmesi için iki tane sağlam paslanmaş menteşe kullandım.

20131020_165629.jpg

20131020_163013.jpg

20131020_165540.jpg

20131020_163154.jpg

israfil_baku' Alıntı:
Herkese selamlar...
Arkadaşlar nihayet elektrik panelinin montaj işlemlerine başladım.Panelin ana cevdesini 6 mm lik alüminum panelden yapdım ve boyadım.Avadanlikların idare etme kumandalarını ve ana distribütörün yerlerini önceden nizamlamışdım.Ana panelin kolay açıla bilmesi için iki tane sağlam paslanmaş menteşe kullandım.

Süper olmuş. Hiç bu kadar güzelini görmemiştim. Ellerinize sağlık.

bu işler bir fabrika ürünleri gibi düzgün ve güzel ellerinize sağlık Türkiye de seri üretim karavan yapsanız alırdım. Tebrikler...

abucam' Alıntı:
bu işler bir fabrika ürünleri gibi düzgün ve güzel ellerinize sağlık Türkiye de seri üretim karavan yapsanız alırdım. Tebrikler...
Sayın Abucam...İşin kalitesi ilk maksatım.İlginizden dolayı sonsuz teşekkürler.

abucam' Alıntı:
Sayın Abucam..işin kalitesi ilk ve esas maksatım.Dikkatle yanaşmadığım bir noktası olmadı şu karavanımın .Ne olur ne olmaz bilmek olurmu bu dünyada.Belki zaman gelir seri üretim olur .İNŞAALLAH.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR