israfil_baku
Kamp II
Ynt: Unimog - Karavan
Selam.Arkadaşlar işin devamı ile ilgili fotoları ilave ediyorum.
Selam.Arkadaşlar işin devamı ile ilgili fotoları ilave ediyorum.
israfil_baku' Alıntı:Merhaba herkese.Arkadaşlar kasada bulunan temiz su,pis su ve dizel ısıtıcının yakıtının seviyye göstercelerinin montaj işlemlerini bitirdim.Bildirmek isterdim ki tanklar üzerindeki ultrasonik sensörlerin vidalarının gerkdiginden fazla sıkılması,sensörlerin sıvının seviyyesinin düzgün tesbit etmemesine neden oluyor(tank hep dolu kimi gözüküyor).Sensörler tankın içerisindeki mayenin sethinin dalğalı olduğu süreçde seviyyeni doğru tesbit etmiyor.
İlave etmek isterdim ki,temiz su deposu 487 lt,pis su deposu 115 lt ve dizel yakıt deposu ise 34 litredir.
Bekir abi merhaba.Zaten evvelden toplam ağırlığın 3000 kg-dan fazla olmayacağını düşünmüşdüm .Sözün doğrusu karavanın kullanma döneminde bu kadar ağırlık kendini nasıl gösterecek bilmiyorum.Amma 3 ton yük şu araba için norma dahilinde .TA2RX' Alıntı:Çok şık olmuş.
Ama 487 lt temiz su, yaklaşık yarım ton ağırlık demek. Fazla değil mi?
Muhammed kardeş selamlıyorum sizi.Allah lütf etmiş ki,böyle bir iş ortaya çıkmış...emperor03' Alıntı:vay vay vayyy,bu ne böyle ya hey maşallah araca,işçiliğe hayran olmamak elde değil..bravo size...
Eyvallah kardeşim.Allah bitirmeyi,gönlünce gezmeyi de nasip etsin inşallah,takipteyiz..israfil_baku' Alıntı:Muhammed kardeş selamlıyorum sizi.Allah lütf etmiş ki,böyle bir iş ortaya çıkmış...
Sizin sözünüz varya DUA ET YETER....