Unimog - Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan israfil_baku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 266,545
Ynt: Unimog - Karavan

Selam.Arkadaşlar işin devamı ile ilgili fotoları ilave ediyorum.

20131021_222201.jpg

20131021_232808.jpg

Etiketler

merhaba. projenizi ilgiyle takip ediyorum . Ancak sizden bir ricam var . Eski fotoğraflar görünmediği için aracınızın dış görünümünün fotoğraflarından birkaç tane yükleyebilirmisiniz.

Merhaba herkese.Arkadaşlar kasada bulunan temiz su,pis su ve dizel ısıtıcının yakıtının seviyye göstercelerinin montaj işlemlerini bitirdim.Bildirmek isterdim ki tanklar üzerindeki ultrasonik sensörlerin vidalarının gerkdiginden fazla sıkılması,sensörlerin sıvının seviyyesinin düzgün tesbit etmemesine neden oluyor(tank hep dolu kimi gözüküyor).Sensörler tankın içerisindeki mayenin sethinin dalğalı olduğu süreçde seviyyeni doğru tesbit etmiyor.
İlave etmek isterdim ki,temiz su deposu 487 lt,pis su deposu 115 lt ve dizel yakıt deposu ise 34 litredir.

20131030_214246.jpg

10213.jpg

israfil_baku' Alıntı:
Merhaba herkese.Arkadaşlar kasada bulunan temiz su,pis su ve dizel ısıtıcının yakıtının seviyye göstercelerinin montaj işlemlerini bitirdim.Bildirmek isterdim ki tanklar üzerindeki ultrasonik sensörlerin vidalarının gerkdiginden fazla sıkılması,sensörlerin sıvının seviyyesinin düzgün tesbit etmemesine neden oluyor(tank hep dolu kimi gözüküyor).Sensörler tankın içerisindeki mayenin sethinin dalğalı olduğu süreçde seviyyeni doğru tesbit etmiyor.
İlave etmek isterdim ki,temiz su deposu 487 lt,pis su deposu 115 lt ve dizel yakıt deposu ise 34 litredir.

Çok şık olmuş.

Ama 487 lt temiz su, yaklaşık yarım ton ağırlık demek. Fazla değil mi?

vay vay vayyy,bu ne böyle ya hey maşallah araca,işçiliğe hayran olmamak elde değil..bravo size...

TA2RX' Alıntı:
Çok şık olmuş.

Ama 487 lt temiz su, yaklaşık yarım ton ağırlık demek. Fazla değil mi?
Bekir abi merhaba.Zaten evvelden toplam ağırlığın 3000 kg-dan fazla olmayacağını düşünmüşdüm .Sözün doğrusu karavanın kullanma döneminde bu kadar ağırlık kendini nasıl gösterecek bilmiyorum.Amma 3 ton yük şu araba için norma dahilinde .

emperor03' Alıntı:
vay vay vayyy,bu ne böyle ya hey maşallah araca,işçiliğe hayran olmamak elde değil..bravo size...
Muhammed kardeş selamlıyorum sizi.Allah lütf etmiş ki,böyle bir iş ortaya çıkmış...
Sizin sözünüz varya DUA ET YETER....

Arkadaşlar elektrik işlemleri ile uğraşıyorum.Elektrik kutusunun içindeki kabloların sayı yavaş yavaş azalmağa başladı bile.Dün DVD sistemini monte etdim.son durumun fotolarını ekliyorum.
Evezsiz önerileri ile yardım eden ve sabırla telefon zenglerime cevap veren çok deyerli sayın ATİLLA DİNÇER beye sonsuz teşekkürlerimi bildiririm.Sayın ATİLLA ABİ vallahi iyiçi varsın.

20131031_223022.jpg

20131031_223057.jpg

20131031_223124.jpg

israfil_baku' Alıntı:
Muhammed kardeş selamlıyorum sizi.Allah lütf etmiş ki,böyle bir iş ortaya çıkmış...
Sizin sözünüz varya DUA ET YETER....
Eyvallah kardeşim.Allah bitirmeyi,gönlünce gezmeyi de nasip etsin inşallah,takipteyiz..

Selamlar.Arkadaşlar 12 v elektrik elektrik işlemlerinin esas bölümünü bitirdim.220 v elektrik işlemlerinin de bitirmek üzereyim.

IMAG1291[1].jpg

az kaldı hadi bakalım,bu arada dıştan ve içten güncel birkaç fotoğraf koyabilirsen çok makbule geçer kardeşim:smiley:

israfil bey selamlar, gelişmeleri merakla bekliyoruz epey bir ara vermişsiniz umarım bir sıkıntı, terslik yoktur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.