Unimog - Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan israfil_baku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 266,550

Etiketler
Ynt: Unimog - Karavan

Selamun aleykum.devam

IMAG1032.jpg

IMAG1033.jpg

IMAG1034.jpg

IMAG1035.jpg

İsrafil Bey, kolay gelsin. 12V 5V 3A DCDC konvertör devreniz hazır. :smiley:

Oldukça küçük olarak yaptık 53x53mm boyutlarında Yükseklik de 25-30mm gibi.

Yarın saat 14-15'e kadar arkadaşınız bizden alabilir.

fsirin' Alıntı:
İsrafil Bey, kolay gelsin. 12V 5V 3A DCDC konvertör devreniz hazır. :smiley:

Oldukça küçük olarak yaptık 53x53mm boyutlarında Yükseklik de 25-30mm gibi.

Yarın saat 14-15'e kadar arkadaşınız bizden alabilir.
Abi çok teşekkür ederim.Allah razı olsun

TA2RX' Alıntı:
Koku yapmaması için borulara S yaptırmayı (veya sifon kullanmayı) ihmal etmeyin.
Bekir abi sifonları mutlaka kullanacağım.Ulaşılması kolay olan yerlerde ,daha doğrusu kasanın içinde planlamışım.

Merhabalar arkadaşlar.Şu aralar kasanın iç kaplama işlemleri devam ediyor.Bende ana kumanda panelinin yerleştrilmesi ile ilgileniyorum.Sizlere duyurmak isterim ki,panel 6 mm lik alüminum tabakadan olacakdır.Çizimi sizinle paylaşıyorum
Detallerin yerleşmesi konusunda degerli fikirlerinizi bekliyorum.
Ferhat bey fikriniz çok önemli.
Buyurun

shit (2).jpg

israfil_baku' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar.Şu aralar kasanın iç kaplama işlemleri devam ediyor.Bende ana kumanda panelinin yerleştrilmesi ile ilgileniyorum.Sizlere duyurmak isterim ki,panel 6 mm lik alüminum tabakadan olacakdır.Çizimi sizinle paylaşıyorum
Detallerin yerleşmesi konusunda degerli fikirlerinizi bekliyorum.
Süper gözüküyor. :smiley:
Uzay mekiği kontrol paneli gibi. ;)
Alttaki kırmızı çerçeveli bölüm nedir?

Arkadaşlar her kesi selamlıyorum.Bu aralar işler hızla devam ediyor.Fotoları ilave ediyorum.Söylemek isterim ki banyonu döşemesi ve eviyenin altı suni mermerden yapıldı.

IMAG1079.jpg

IMAG1083.jpg

IMAG1085.jpg

IMAG1086.jpg

IMAG1088.jpg

Herkesi seılamlıyorum.Hidrofor bölümünde dışarıdan bağlanan duş başlığını monte etdim .Mikserin su bağlantılarını bitirdim.

IMAG1103.jpg

IMAG1104.jpg

Arkadaşlar herkese selamlar.Son gelışmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.Kasanın içındeki mobilyalarin işlemleri ve dolap kapılarının kesilip ayarlanması sürüyor.Koltuk altı klimanın yeri ve hava akın borularının etrafının boynma işlemleri bitmişdir.Buz dolabının yerleştrilmesi bitdi.Ana kumanda panelinin esas gevdesinin avadanlıklara göre yerlerinin kesilmesi tamamlandı.

IMAG1133.jpg

IMAG1134.jpg

IMAG1136.jpg

pusuya yattım sessiz sessiz ilgiyle izliyorum ;D ;D çalışmalarınız çok güzel gidiyor ellernize sağlık ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.