dün akşam karavan formlarımda nasıl olduysa unimog la ilgili bir bilgi beni unimogtan karavan olurmu (kapadokyada görmüştüm eski burunlu volvo ya benzeyen yabancı plakalı bir unimog-sanırım unimogtu) verilen bir unimog fiyatından yola çıkarak niye bu kadar makul gibi sorular sordum o yozgattaki mog ve düngeceden beri sizin sitenizdeki bilgileri 02 00 ye kadar şimdi kalktım tekrar biraz okumaya başladım(saat 8 00)anladığım kadarıyla mog u kravan olarak kullanmak pek makul değil.farklı bölümleri araştırıp tekrar okuyacağım ( burda formları okuma zahmetine katlanmayıp herşeyi soran birisi olmak istemiyorum)yanlış söylüyorsam düzeltirseniz sevinirim nadir bey.sorun yanlızca aracı toplamak değil uzun mesafelerde ciddi sorun olur diye düşünüyorum.herşehirde servis olmaz-araç eski olduğu için arıza yapma riski çok yüksek.hiçbir zaman arazide offroad yapma niyetim olmaz bu aracı bir gezgin olarak almak istiyorum..kısacası formlara tekrar döneceiğim ama merak ettiğim konu karavan olmaya musaitmi.dağda kamp yaptıktan sonra sabahleyn marşa bastığınızda motorda-mekanikte de olabilir bir arıza ihtimali(benim eski mesleğim dozer operatörlüğü mekanik arızalara uzak değiim ama yıllardır hiç elimi sürmedim yaptığım yaşlarda 15-18) , yanınızda eşiniz de varsa,oraya usta getiremezsiniz çekme çekemezsiniz , artk eşimde olduğuna göre daha riskli bir konum oluşturduğu düşünüyorum.en başından sorayım diye düşündüm.ayrıca serif arkadaşım bu yazıyı okuyarak yozgattaki mog u alacağımı düşünme sonra gözü karartıp almaya çalışırsın senin kadar zehirlenmedim bu bir ,üstelikte akbaba mantığı gütmüyorum

sizdeki heyecanı anlyorum harika birduygudur bu tutkuyla sevmeye meğillli insanlarda olası bir durumdur.son bir soru mog un yük gibi bir derdi yok (karavan bazında) sanırım ,bu aracı istediğimiz kadar uzatabiliyormuyuz,yani gördğüm karavan mogların şaseleri orjinalmidir..şimdiden teşekkürler