Bu arada o kadar detaya girmemek için bir sürü mekanik detayları paylaşmadım, bütün contalar, keçeler, gerekli tüm rulmanlar, debriyaj seti, radyatör, su pompası, kızdırma bujileri, marş motoru revizyonu, yeni alternatör, tüm fren sistemi (balatalar, kampana tornası, tüm tekerlek silindirleri, tüm yaylar) 4 amortisör, tüm ön ve arka takımın poliüretan burçları, tüm hotumlar, ana fren merkezi ve rezervuarı vs vs vs inanın şu an aklıma gelmiyor
Ayrıca bu aracın bütün soğutma sistemi pirinç öğeler içeriyor. Bizde bir zihni sinirlik yapıp eski ve çok kötü dürümda olan radyatörün pirinç üst kazanını yeni gelen ve siyah olanıyla değiştirttim.. Radyatörcümüz biraz ırzına geçse de uzun uğraşlar sonrası bulduğum Vikaul marka Kavil ile parlatmam sonrasında pırıl pırıl oldu...
Kavili nereden biliyorsun derseniz şuradan biliyorum "ben askerliğimi Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Sancak kıtasında yaptım, hayatım O zamanki Cum Bşk rahmetli Demirel'in peşinde geçti.. Törenlere çıkmadan önce Sancağın yıldızını ve pirinç kuşamlarımızı kemer vs. kavil ile parlatırdık" bu da bir dip not.... Bakın bakalım nasıl parlamış mı ??
Şimdi asıl bomba geliyor, Almanya'da bulamadığım ve üstü siyah boyanmış, çamura düşmüş mücevher biraz tadilattan sonra ortaya çıktı
Hem radyatör ek su deposu (bizim değişimizle imbusat deposu) hem de kalorifer

Bu ısıtır mı yaa dedim sürekli inanın hamama çeviriyor arabanın içini ... Seviyorum Alman mühendisliğini ...