Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ardından sökülen elektrik parçaları, farlar ve sinyaller takıldı. Ön arka park lambaları, arka stop lambaları,ve kupa üstündeki küçük lambalar için led ampül kullanıldı, arkaya geri vites için ek lamba takıldı, kupa içine ses sitemi ve goldmaster dvd player takıldı.
Boya sonrası bazı fotolar. Bu arada boyacı arkadaşlar boyayı yaptık diye aracı teslim ettklerinde kupanın içini hiç boyamadıklarını fark ettim. Gerekçe olarak zaten iç döşeme yapacaksınız gerek yok dediler. Neyse içini de sonradan yeniden boyattım arkadaşalara.
Bu arada çok yaratıcı işini severek yapan harika bir tornacı buldum. Arka kasa için tente yaptırmak istediğimi ancak yazın tenteyi söküp tekrar açık kasa kullanmak istediğimi belirttim, o da bana arka kasa için makaslı istendiğinde kolaylıkla kaldırılan, istendiğinde de kapatılabilen bir sistem hazırladı. Sağolsun çok güzel oldu.
Unimogu kasaız olarak boyacıdan aldım ustama getirdim. İstepne için aracın sol tarafında bağlama aparatı vardı ancak bu aparat ille lastik jantını birleştiren ek bir bağlantı eksikti, bu neden bir süre istepneyi nereye yerleştirsek diye düşündik. Kasaya koymayı düşündük ancak iç hacmi çok azaltacağından vaz geçtik. İnternetten bu ara parçanın fotosunu ve şemalarını buldum tornacı aynısını yaptı. İleriki fotolarda yedek lastiğin sol yanda kasa altında olduğunu göreceksiniz.
İstepne tutacağı ve ek bağlantı noktası aşağıdaki fotoda izlenmektedir. Bizim araçta üstteki parça zaten vardı diğer küçük olan alttaki parçayı bizim usta yaptı.
Bu arada aracın şnorkeli yoktu yerine garip Mann marka bir filtre konmuştu. Şnorkel için İsuzu araçların şnorkel başlığı alındı ve ek bir boruyla uzatılarak şnorkel yapıldı. Farlar ve aynalar Magirus araçların ki ile aynıydı, temin ederken zorlanmadık. Motor aksamları mercedes 302 otobüslerinki ile aynı olduğundan (Aynı motor OM 352) parça sorunu olmadı. Yürüyen aksam da yine 302 otobüs ve bazı minibüslerle aynıydı ( 306 minibustü galiba tam emin değilim).