Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 356
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,319
Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

sporist' Alıntı:
emeğinize sağlık.bakıp bakıp iç geçiriyorum.güle güle kullanın.maliyti hakkında bilgi verirseniz belki bizde sizin açtığınız yoldan gider unimog sahibi olabiliriz.saygılar

Orasını ne siz sorun ne de ben söliim :eek: ...

Etiketler

aracınızı güle güle kullanın.bende geçen yıl kaçırdım böyle bir aracı ama benim alamadığım çift kabin uzun şaseydi

Herkeze selam,

Hepimizin hisseddiği şeydir;İnsanlar hayallerini gerçekleştirebildiği sürece mutlu olur. Benimde kanıma virüs gibi giren 4x4 merakında, bence bu güne kadar yapılmış ve hala birçok rakibine göre mükemmel olan Doka Ünimog hayalimi gerçekleştirmekten büyük mutluluk ve gurur duyoyorum....

Ama insan yeni hayallerden ve projelerden de vazgeçemiyor,kısaca bu camiada buna "kaşıntı" deniyor :D :D
Doka yı yaptık bitti ama kaşıntı devam 8) :(

ŞİMDİ SİZLERİN DE HUZURUNDA üNİMOG UN YENİ SAHİBİ OLAN AYNI ZAMANDA SİTEMİZ MODERLERİNDEN MKG ABİMİZE HAYIRLI VE BOL ÇAMURLU OLMASINI DİLİYORUM :smiley:
MUSTAFA AĞBİ DE EN AZ BENİM KADAR 4X4 MERAKLISI VE ÜSTADLARIMIZDAN.üNİMOG A YENİ EKLEMELER YAPACAĞINDAN VE ÇOK İYİ BAKACAĞINDAN EMİNİM....MKG AĞBİ DEN ARAZİ RESİM VE VİDEO LARINI BEKLİYORUZ...

Hatta ben o na söylemiştim "ağbi insanın kucağına alıp sevesi geliyor" diye bu gün ki görüşmemizde "işlerim yoğun,inimog la ilgilenemedim acaba küsmüşmüdür" diye sordu demekki o da benimle aynı fikirde... :D :D :D

SELAM VE SAYGILARIMLA...

selam ve Saygı

Yeni sahibine hayırlı ugurlu olsun..

sizin özenerek yaptıgınız böyle güzel bir araca sahip oldugu için şanslı. :D

İyi günler
Yeni sahibine hayırlı olsun, güle güle iyi günlerde kullansın
Selamlar
Batuhan

erhan türker' Alıntı:
yeni projeleri merakla bekliyorum..... bu arada kamyon gitti diye oğlunuz çok üzülmemiştir inşallah

"Bicim tyaktöy neyede...." diye sor du... :smiley: :smiley: :D

Sayın MKG, o uzay üssü araba ne durumda, biraz bilgi rica edelim. Satmak için İstanbul'a gerek yoktu yani... ::smiley:

Çok güzel , güle güle binin,

sizin gibi insanlar yeni yeni projeler yapmadan duramazlar
sizin deyiminizle bir süre sonra kaşıntı basar,

eee yeni proje içinde para lazım,

bence bunu satın siz ve yeni proje üzerinde çalışın,
satacağınız zaman sadece site içinden birine satın, olurda gözümden kaçar, satıyorum diye özelden mesajda atın ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Tekrar Allah kaza bela vermesin

maliboga' Alıntı:
Çok güzel , güle güle binin,

sizin gibi insanlar yeni yeni projeler yapmadan duramazlar
sizin deyiminizle bir süre sonra kaşıntı basar,

eee yeni proje içinde para lazım,

bence bunu satın siz ve yeni proje üzerinde çalışın,
satacağınız zaman sadece site içinden birine satın, olurda gözümden kaçar, satıyorum diye özelden mesajda atın ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Tekrar Allah kaza bela vermesin

Teşekkürler.... Araba Ankarada MKG abimizde.......proje var gibi yok gibi..şu an elimiz boşta.... :D :D ;D ;)

Sayın M.K.G aracınız hayırlı olsun eski bir ağır vasıta sahibi ve şoförü olarak gördüğüm eksik bir hususta size önerim olacak,stepneyi kaldıran pistona muhafaza düşünün sanki biraz açıkta gördüm geri manevralarda darbe alabilir gibi selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR