Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 356
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,010
Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

07gokhanlc' Alıntı:
Teşekkürler.... Araba Ankarada MKG abimizde.......proje var gibi yok gibi..şu an elimiz boşta.... :D :D ;D ;)
bir türlü özel mesaj atmayı beceremedim MKG ye. sürekli yetkiniz yok diyor sistem.
yeniyim ya yadırgıyor beni herhalde :D :D

MKG beyin cebini bana mail atabilirmisiniz acaba?

maliboga@gmail.com

kendisi ile konuşmak ve tanışmak istiyorum. hem belki aracıda görmüş olurum. ::smiley: ::smiley:

Etiketler

maliboga' Alıntı:
bir türlü özel mesaj atmayı beceremedim MKG ye. sürekli yetkiniz yok diyor sistem.
yeniyim ya yadırgıyor beni herhalde :D :D

MKG beyin cebini bana mail atabilirmisiniz acaba?

maliboga@gmail.com

kendisi ile konuşmak ve tanışmak istiyorum. hem belki aracıda görmüş olurum. ::smiley: ::smiley:

Forumda 20 mesajdan sonra özel mesaj atabilirsiniz

maliboga' Alıntı:
tahminim doğru çıktı, yeni olduğum için sistem beni yadırgadı :smiley:
ha gayret az kaldı 20 ye.... ::smiley:

Laf aramızda birkaç topiğe dilek ve temenni mesajı bu iş tamam takip yazmada ne yazarsan yaz

MKG bey sizin mesajınızı görünce kendisi verecektir isterse cebini. Uygun olanı budur kanımca.

merhaba,

AMATÖRCE sevdamiz, bizi bu Siteye getirdi...Unimog lardan tutun,. istediginiz Aracin yedek Aksamini ALMANYA yada Hollanda, Isvicre, Avusturya dan Temin etmek isteyen Ilgili ve Meraklilara AMATÖRCE,.Vaktimin el verdigi sürece YARDIM etmek isterim. Arzu eden icin, TIR larda yer buluruz yada bir sekilde yollariz.
Kar etmek icin degil, sevdam olan Off road ve Karavanlara, Karavancilara corba da TUZ misali katkida bbulunmak isterim.
ÜCRET filan istemiyorum. Herkesin bir extra Hobby si var, buda benimkisi.
Almanca yazismalarda, Fiyat istemi,Takip, Arastirma..........bir Mesaj la sorabilirsiniz.
Ben buradayim Efendim,.

Öncelikle herkese merhaba. Gökhan bey elinize emeğinize sabrınıza ve cebinize sağlık.Çok güzel bir projeyi gerçekleştirdiniz, ben yeni farkettim ama bir solukta bütün başlığı baştan sona okudum teşekkür ederim 80 li yıllarda askerlik sebebiyle 16 ay ÜNİMOG kullandım Mardin ve kırsalını karış karış gezme şansım oldu fakat ÜNİMOG u unutmak mümkün değil..Yeni projelerinizde başarılar..

Teşekkürler arkadaşlar,,,

Uğraştık oldu,sizlerede bu gibi projeler nasip olur inşallah

Benim hayalimde Unimog tan karavan yapmak,
Belki zaman gelir hayalimi gerçekleştirebilirim,neden olmasın değilmi?
Mustafa abimize hayırlı olsun yeni oyuncağı.

bunca emek verilen araçların sık el değiştirmesine anlam veremiyorum aklımı karıştırıyor
acaba çok meşakkatli bir uğraş mı gerektiyor ya da çok mu masraflı
ya da hepsinde özel durumlardan kaynaklı mı oluyor (sağlık, eş problemi vs.)

neyse alana satana hayırlı olsun diyelim çok güzel bir projeydi emeğinize sağlık

Gökhan Bey;

Geç görmekle birlikde gerçekden yaptığınız mükemmel çalışma için tebrik etmek istiyorum. Antalya da böyle bir işi başarabilmiş olmak mükemmel ötesi :smiley:

Kısacık da bir soru

Aşağıda verdiğim linkde satılık bir unimog araç mevcut. Merak ettiğim konu daha önceki mesajlarda aracın Kamyon olarak geçtiği ve E sınıfı ehliyetle kullanıldığı yazılmasına rağmen ilanda bu aracın 5 kişilik kamyonet olarak geçtiği ve B sınıfı ehliyetle kullanılabildiği yazıyor. Böyle bir şeyin mümkünatı varmıdır acaba ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-mercedes-unimog-404-s-10-gun-opsiyonludur-61715383/detay

umitunaldi' Alıntı:
Gökhan Bey;

Geç görmekle birlikde gerçekden yaptığınız mükemmel çalışma için tebrik etmek istiyorum. Antalya da böyle bir işi başarabilmiş olmak mükemmel ötesi :smiley:

Kısacık da bir soru

Aşağıda verdiğim linkde satılık bir unimog araç mevcut. Merak ettiğim konu daha önceki mesajlarda aracın Kamyon olarak geçtiği ve E sınıfı ehliyetle kullanıldığı yazılmasına rağmen ilanda bu aracın 5 kişilik kamyonet olarak geçtiği ve B sınıfı ehliyetle kullanılabildiği yazıyor. Böyle bir şeyin mümkünatı varmıdır acaba ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-mercedes-unimog-404-s-10-gun-opsiyonludur-61715383/detay

Bu konuda çeşitli şeyler söylenmekle bir likte benim bildiğim ;

araç kamyon olarak geçiyorsa e sınıfı ehliyet şart ama K belgesi aracın ticari kullanulıp kullanılmamasına veya "algılanmasına" göre değişiyor...
gökhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR