Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 356
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,022

Etiketler
Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Gokhan abi tebrik ederim , sabir, bilgi , emek , zaman harcayinca , isteyince , neler yapilabileceginin sembolu olabilecek bir arac cikmis ortaya . Gule gule kullan.

URFI GORKEY' Alıntı:
Gokhan abi tebrik ederim , sabir, bilgi , emek , zaman harcayinca , isteyince , neler yapilabileceginin sembolu olabilecek bir arac cikmis ortaya . Gule gule kullan.
Teşekkür ederim Urfi bey kardeşim,haklısın uğraşınca oluyor. Sende de ayni azmi görüyorum laf aramızda...

selamlar

Yavaş yavaş sona doğru geliyoruz... Bazı koptuğumuz zamanlar yani sinirlenip resimleri çekmediğimiz zamanlar oldu ,bir de kaybolan ! fotoğraf makinası :-[ ama zannediyorum yapılanları ve yapım aşamalarını size aktarabildim...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

PIC_1894.JPG

PIC_1895.JPG

PIC_1896.JPG

PIC_1897.JPG

PIC_1899.JPG

Sevgili Gokhan ellerine sağlık, akıllı adamın uğraşacağı işler değil ???

Finale doğru devam...

[attachment=1]
[attachment=2]

Kasa yerine tamamen konulduktan sonra artık önceki kabinden sökülen tesisatın yeni kabine yerleştirme işlemi başladı...Daha öncede bu safhada dikkat edilmesi gerektiğini yine köy hizmetlerinden gelen ustaya defalarca tembih ettikten sonra adam "sen yorma abi kafanı ,istesende yanlış yapamazsın bunu " dediğini duyunca rahatladım...

[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

PIC_1900.JPG

PIC_1901.JPG

PIC_1902.JPG

PIC_1903.JPG

PIC_1904.JPG

Ne olursa olsun...Ortaya bütün zahmetlere deyecek...çok kıymetli bir araç çıkıyor...Tüm zahmetler boşa değil...Kalkışılan iş öyle basit bir iş de değil...Tabiki aksaklıklar zorluklar olacak..Ya sabır...Sizi candan kutluyorum...Şahsen,, hayalleri ile yaşadığım.. çift kabin 406 yı zevkinize göre hazırlıyorsunuz...Ne mutlu..İşallah benim gibilerede nasip olur bir gün...Tekrar kolay gelsin..işleriniz aksamadan rast gitsin Saygı ve selamlarımla...

Takdire şayan bir çalışma.
Elinize emeğinize sağlık. Ustalarınızıda tebrik ederim.
Naçizane tavsiyem bu konuyu detaylı fotolarla beraber yabancı restorasyon ve mog sitelerindede yayınlamanız.
Tr de de neler yapıldığını görsün tüm dünya.

Takdir ve teveccühleriniz için teşekkürler ..

Evet mevcut bir doka yı alıp restore etmekten öte bir çalışmamız oldu.Biz cesaret ettik herne kadar zaman zaman moral açısında kendimizi kötü hissetsekte sinirlerimiz yıpransada başardık....
Bu başarıda Antalya sanayi esnafının ve ustasının,Özellikle benim için bir nimet olan Şeref Usta nın çok katkısı oldu. Diğer taraftan tenekeyi altın eden Ankara Hurdacı esnafının da bu işte katkısı olmadı değil ,lazım olan parça ve malzemeleri de onlardan temin ettik.

Araç yürü hale gelmişti,ilk dednmelerimizde oldukça başarılı oldu ,bu büyük mutluluk.....Kasa yapım döşeme ve cam çerçeve işlemlerine sıra gelmişti.... Bu kısımda çok fazla fotoğrafımız yok ...

Kasa ve lastik taşıyıcı için Ahmet Usta ya aracı teslim ettik...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

PIC_1905.JPG

PIC_1912.JPG

PIC_1913.JPG

PIC_1914.jpg

PIC_1915.JPG

ilk görüntüler...

http://www.izlesene.com/video/unimog-406-doka-deneme-surusu/5224187

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR