Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,592

Etiketler
Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

whiteagle' Alıntı:
yok abi ağva kilimli

Gezimizde deniz düşünüyoruz bakalım ilhan kardeş,neden olmasın olabilir belki
aramızda olursun inşallah ilhan kardeş..

Selimle Konustum cuma gunu donuyor. Bu hafta kampli geziye gelemem dedi. C.tesi size katilirim pazar gunu piknik niyetim var dedi. Deniz kenarinda kamp guzel olur. Yakin dahada guzel olur. Yakin nerelerw gidebiliriz ? Sileyi gecer gecmez ilk koyden iceri girince bi sitenin icinden ormana ordanda deniz kenarina iniliyor. 2 tarafi kayalik oldugu icin ozel gibi bi koy. Jeeple ulasimi deneyebiliriz, yada boyle bi yer bilen varmi ? Gidip denesekmi ?

Hakan555' Alıntı:
Selimle Konustum cuma gunu donuyor. Bu hafta kampli geziye gelemem dedi. C.tesi size katilirim pazar gunu piknik niyetim var dedi. Deniz kenarinda kamp guzel olur. Yakin dahada guzel olur. Yakin nerelerw gidebiliriz ? Sileyi gecer gecmez ilk koyden iceri girince bi sitenin icinden ormana ordanda deniz kenarina iniliyor. 2 tarafi kayalik oldugu icin ozel gibi bi koy. Jeeple ulasimi deneyebiliriz, yada boyle bi yer bilen varmi ? Gidip denesekmi ?

ağva şile taraftan cok uzun ama formla pisti taraftan hem kısa hemde cok tenha bir orman yolu var yani ne trafik nede dolanbaclı bir yol ve linteki resimlerde koylar cok güzel tam bir kart postallık ben birde cok güzel bir dere var görmenizi isterim şahsen. en azından alışveriş veya bi eksiyimiz oldugunda kolayca bulabiliriz kıyı kumsalda gayet güzel ve kumda oynaya biliriz oldukca uzun bir parkur.

kuzne' Alıntı:
ağva şile taraftan cok uzun ama formla pisti taraftan hem kısa hemde cok tenha bir orman yolu var yani ne trafik nede dolanbaclı bir yol ve linteki resimlerde koylar cok güzel tam bir kart postallık ben birde cok güzel bir dere var görmenizi isterim şahsen. en azından alışveriş veya bi eksiyimiz oldugunda kolayca bulabiliriz kıyı kumsalda gayet güzel ve kumda oynaya biliriz oldukca uzun bir parkur.

cumartesi yoğun işim var ama pazar size katılırım.
telefonla iletilşim kurabiliriz.yeri söyleseniz yeter.,
kenan merve 05417880642

pazar olursa ve eşli ise şayet gezi ben de gelebilirim.

Hakan üstadım nedir son durum şimdi nasıl bir program olucak,benim fikrim kamplı yapalım derim
önce bunu ayırmak lazım,cumartesinden gelmeyen arkadaşlar pazar günü gelebiliriz diyorlar,
fatih ustam selim bey,alper bey,herkes görüşlerini beyan etsınki son durum şekillesin bence,saygılar

Binali abi Selim kamplı gelemem c.tesi katılırım dedi. Pazar ailece k.burgaz tarafına gidecekmis. Hatta kampı o tarafta yapsakta 2 gunde katılsan diye konustuk. Agva olursa ben tek gun katılabilirım. Fatih hocam dediginiz yoldan kac saatte Agva ya varırız ? vakit daraldı planlayıp netlestirmezsek haftaya sarkar bu gezi.

Hakan bey bir ora bir bura olmaz,selim kamplı gelmeyebilir olabilir, önemli olan bizim kendi programımız
kamplı olsun dersiniz sanırım ,3,4 araba oluruz 5de olabilr,,fatih beyin dediği yol asfalt gidişi 1saat ,dağ yolu orman yolunu
bilmiyorum,tahmin edemiyeceğim.
yok olmaz denirse erteleriz sorun yok,ama bu hafta ben gidelim derim,saygılar

Olucaksa Agva olucak zaten. Selimle sohbetimizi anlattım. Cumartesi katılacaklar, gece kalacaklar ve pazar gunu gelecek olanlar kimler simdi ? Yada dusunceler neler ? Bu haftamı olsun haftayamı ?

Hakan555' Alıntı:
Olucaksa Agva olucak zaten. Selimle sohbetimizi anlattım. Cumartesi katılacaklar, gece kalacaklar ve pazar gunu gelecek olanlar kimler simdi ? Yada dusunceler neler ? Bu haftamı olsun haftayamı ?

Bu hafta olsun bence hakan bey,kamplı olsun derim,fatih nerlerdesin ne dersin..

arkadaşlar saat 15 00 gibi viaport tan start verelim derim önce göc beyli köyü üzerinden ufak caplı bir ofrot parkurundan tepe cıkıp zirve yaptıktan sonra agva güzergahına dogru devam derim sonra erken olursa bi tekke koylara bir gezi ve sahilde kanp yerimizi ayarlayıp mangal ve bol ateş yaıp muabet eder sabahlarız ertesi gün kahvaltı deniz ve yine bir dere boyu gezi yapar birazda gezeriz ve yine sahilde kumda oynar ve dönüşe geceriz sizler ne dersiniz . ?

gezimiz formla pisti arkasından başlıyacak

Adsız.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR