whiteagle' Alıntı:yok abi ağva kilimli
Gezimizde deniz düşünüyoruz bakalım ilhan kardeş,neden olmasın olabilir belki
aramızda olursun inşallah ilhan kardeş..
JUNİOR' Alıntı:fatih allah analı babalı büyütsün .allah bagışlasın bebeginizi.selamlar
Hakan555' Alıntı:Selimle Konustum cuma gunu donuyor. Bu hafta kampli geziye gelemem dedi. C.tesi size katilirim pazar gunu piknik niyetim var dedi. Deniz kenarinda kamp guzel olur. Yakin dahada guzel olur. Yakin nerelerw gidebiliriz ? Sileyi gecer gecmez ilk koyden iceri girince bi sitenin icinden ormana ordanda deniz kenarina iniliyor. 2 tarafi kayalik oldugu icin ozel gibi bi koy. Jeeple ulasimi deneyebiliriz, yada boyle bi yer bilen varmi ? Gidip denesekmi ?
kuzne' Alıntı:ağva şile taraftan cok uzun ama formla pisti taraftan hem kısa hemde cok tenha bir orman yolu var yani ne trafik nede dolanbaclı bir yol ve linteki resimlerde koylar cok güzel tam bir kart postallık ben birde cok güzel bir dere var görmenizi isterim şahsen. en azından alışveriş veya bi eksiyimiz oldugunda kolayca bulabiliriz kıyı kumsalda gayet güzel ve kumda oynaya biliriz oldukca uzun bir parkur.
Hakan555' Alıntı:Olucaksa Agva olucak zaten. Selimle sohbetimizi anlattım. Cumartesi katılacaklar, gece kalacaklar ve pazar gunu gelecek olanlar kimler simdi ? Yada dusunceler neler ? Bu haftamı olsun haftayamı ?