Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,596

Etiketler

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Selam,ben Mirhan. Bu haftasonu bende size katılmak isterim.

Yapalım listeyi o zaman arakadaşlar,yer zaman fark etmez,hakan bey güzergahı fatih beyle beraber yaparsınız
dilerseniz kamplı yapabiliriz havalar çok soğuk değil,cumartesi öğleden sonra buluşur pazar döneriz ne dersiniz arkadaşlar
listeye kendimden başlıyorum

1.Binali genç........... TOYOTA 4Runner

2.Selim................. SUZUKİ GrandVitara

3.Alper.................. CHEROKEE XJ

PROF11' Alıntı:
Yapalım listeyi o zaman arakadaşlar,yer zaman fark etmez,hakan bey güzergahı fatih beyle beraber yaparsınız
dilerseniz kamplı yapabiliriz havalar çok soğuk değil,cumartesi öğleden sonra buluşur pazar döneriz ne dersiniz arkadaşlar
listeye kendimden başlıyorum

Fatih kızını bırakıp gelebilir mi acaba:smiley:

Valla benim tanıdığım fatih,se gelir alper bey...bence siz kendinizi listeye ekleyin..saygılar

Kendini ekleyecek arkadaşlar en son yazılan listeyi,kopyala yapıştır yapıp kendini eklerse
herkes son listeyi görmüş olur,saygılar

4.Hakan.................. Suzuki Vıtara

Ben 2,5 yasındaki kızımı bırakıp gidemiyorum Fatih hoca 2,5 gunluk bebisi nasıl bıraksın? Fatih hocanın evinin arkasındaki tepede kamp yapalım ozlerse 5 dk gider oper kızını :smiley: 40 ı tam burda ucurulur aslında.

:smiley: :smiley: valla keyfime diyicek yok . gelirim tabiki güzel bii kamp yapalım söyle bol ateşli. bol sohbetli binali abi otomatiyi getirmeyi unutma:smiley:

valla keyfime diyicek yok . gelirim tabiki güzel bii kamp yapalım söyle bol ateşli. bol sohbetli binali abi otomatiyi getirmeyi unutma:smiley:

Allah mutluluğunu bozmasın dostum,analı babalı büyüsün hayırlara vesile olsun...
ama öyle gelirim demekle olmaz,ekle kendini fatih ustam,ben kamplı olsun derim tabii bu benim fikrim,
herkes fikrini beyan etsin arkadaşlar,saygılar

Hakan555' Alıntı:
4.Hakan.................. Suzuki Vıtara
5 fatih .....................suzuki vitara

ben derimki birkac parkurdan sonra göl kıyısında . akşam yemeyi ve sonrasında sohbet . veya ağvada bir gezi pansiyonu olan arkadasımın bahcesinde güzel bir yemek sezon bitmeden deniz. ertesi gün akşam üstü dönüş. ne dersiniz oylama yapalımı?

GÖL KIYISI

AĞVA DENİZ

BEN ağva deniz derim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

SON KONULAR

Geri