Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,713

Etiketler

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Guzel gundu tesekkurler emegi gecenlere. Fatih hocam sac kavurma superdi eline saglık.

25082012416.jpg

Kısa sürdü ama güzel bir gündü hakan bey,tüm arkadaşlara teşşekür ederim
özellikle balıkçı arkadaşlarada burdan teşşekür ediyorum,
en kısa zamanda bir program yapalım hakan bey,saygılar

Dün site arızalı olduğu için yazamadım,dün akşam düğün olduğu için işten çıkınca doğru oraya gitmek zorunda kaldım ve aranıza katılamadım.Kavurmadan mahrum kaldık:(

apollo7474' Alıntı:
Dün site arızalı olduğu için yazamadım,dün akşam düğün olduğu için işten çıkınca doğru oraya gitmek zorunda kaldım ve aranıza katılamadım.Kavurmadan mahrum kaldık:(

kardesim sen gel bu sefer kalmalı yapalım kavurmada ciyköftede yaparım .:smiley:

Arayı cok uzatıyoruz. Sac kavurma superdi Kacırdın cidden. Fatih hocamın atolyesinin arkasındaki zirvede bile gezilebilir. Adamlar beton bile dokmus. Mukemmel cam kokusu vardı.

25082012408.jpg

Dostum, Çerkmeköyden nereden girdiniz ormana, hangi rotayı izlediniz. Poloneköy diye tabela yokki. Daha dün ordaydım, avare avare dolaştım. çok güzeldi ama tam olarak gideceğim yeri bilmediğim için sadece hava almış oldum, değerdi. Ama Polonezköy için nasıl bir rota olmalı?

sinanarsan' Alıntı:
Dostum, Çerkmeköyden nereden girdiniz ormana, hangi rotayı izlediniz. Poloneköy diye tabela yokki. Daha dün ordaydım, avare avare dolaştım. çok güzeldi. ama tam olarak gideceğim yeri bilmediğim için sadece hava almış oldum, değerdi. Ama Polonezköy için nasıl bir rota olmalı?
Çekmekoyden giris cok, Ormanın ustunde Tasdelene giden yola cıkıp Ordan ormana girip Poleneze yada Resadiyeye cıkıyoruz. Tarif etmemiz icin bolgeye vakıf olmanız gerek. Siz en iyisi musait oldugunuzda bize takılın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON MESAJLAR

SON KONULAR