Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?
iyi günler arkadaşlar.
yazdıklarınızı okudum.öncelikle müsadeniz olursa anadolu yakasında pazar günü aktiviteniz olursa katılmak isterim.
yanlız denize girme işi bana biraz yaş gibi.geçen pazar gittim su bayağıı soğumuştu.bu haftaki soguklardan sonra daha da soğuyacağını düşünüyorum.
kuzne' Alıntı:
ben derimki birkac parkurdan sonra göl kıyısında . akşam yemeyi ve sonrasında sohbet . veya ağvada bir gezi pansiyonu olan arkadasımın bahcesinde güzel bir yemek sezon bitmeden deniz. ertesi gün akşam üstü dönüş. ne dersiniz oylama yapalımı?
Bu hafta sonu Klimli koyunun sağındaydım.
Issız bir yer gelen gideni yok. iski yolu üzerinden gidildiği için normal 2x araçlar için biraz zorlu yol.
Kıyı taşlık denize girmek için pek iyi olmayabilir ama araçlar suya kadar inebiliyor.
Kuru ağaç parçaları bol. Gece kampı için iyibiryer olabilir.
Bir tek off road değil amaç zaten bizler çok agir offroad yapmıyoruz birazda etkinlik önemli keyif almak
sohbet etmek,sezon sonu sonuçda deniz neden olmasınki,araçlarlada kumsala kadar ineriz,güzel bir ateş
ve kahve çay keyfi,bence biz güzergahı belirleyelim hakan bey,nerde ne yapılacak onu açalım konuşalım,
ilhan kardeş bence aramızda olun bu sefer ekmezsin umarım,bak eklerim dosyaya..
saygılar
PROF11' Alıntı:
Bir tek off road değil amaç zaten bizler çok agir offroad yapmıyoruz birazda etkinlik önemli keyif almak
sohbet etmek,sezon sonu sonuçda deniz neden olmasınki,araçlarlada kumsala kadar ineriz,güzel bir ateş
ve kahve çay keyfi,bence biz güzergahı belirleyelim hakan bey,nerde ne yapılacak onu açalım konuşalım,
ilhan kardeş bence aramızda olun bu sefer ekmezsin umarım,bak eklerim dosyaya..
saygılar