Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?
Yapalım listeyi o zaman arakadaşlar,yer zaman fark etmez,hakan bey güzergahı fatih beyle beraber yaparsınız
dilerseniz kamplı yapabiliriz havalar çok soğuk değil,cumartesi öğleden sonra buluşur pazar döneriz ne dersiniz arkadaşlar
listeye kendimden başlıyorum
PROF11' Alıntı:
Yapalım listeyi o zaman arakadaşlar,yer zaman fark etmez,hakan bey güzergahı fatih beyle beraber yaparsınız
dilerseniz kamplı yapabiliriz havalar çok soğuk değil,cumartesi öğleden sonra buluşur pazar döneriz ne dersiniz arkadaşlar
listeye kendimden başlıyorum
Ben 2,5 yasındaki kızımı bırakıp gidemiyorum Fatih hoca 2,5 gunluk bebisi nasıl bıraksın? Fatih hocanın evinin arkasındaki tepede kamp yapalım ozlerse 5 dk gider oper kızını 40 ı tam burda ucurulur aslında.
valla keyfime diyicek yok . gelirim tabiki güzel bii kamp yapalım söyle bol ateşli. bol sohbetli binali abi otomatiyi getirmeyi unutma
Allah mutluluğunu bozmasın dostum,analı babalı büyüsün hayırlara vesile olsun...
ama öyle gelirim demekle olmaz,ekle kendini fatih ustam,ben kamplı olsun derim tabii bu benim fikrim,
herkes fikrini beyan etsin arkadaşlar,saygılar
ben derimki birkac parkurdan sonra göl kıyısında . akşam yemeyi ve sonrasında sohbet . veya ağvada bir gezi pansiyonu olan arkadasımın bahcesinde güzel bir yemek sezon bitmeden deniz. ertesi gün akşam üstü dönüş. ne dersiniz oylama yapalımı?