Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dino967 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 191
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,621

dino967

Selam olsun Suzuki dostu doğa severlere
Yer
Bursa
Konu başlığı açılmıştır,katılımcı arkadaşların listesini oluşturmakla başlayalım lütfen;

1- İsim,soyisim araç katıldığı bölge(il)

donanım konusunu detaylandırarak ileriki safhalarda gündeme getireceğiz.

Etiketler

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

2. gezenbilir Festivalini geçtikten sonra bu başlık için programı düşünebileceğim.

iran turu için motorumun eksiklerini tamamlıyorum..

eğer müsait olursam.
aranızda olacağım...

yaşasın motorcu kardeşliği...

timur kanber 2005/KTM 640 ADV (portakal)

full mt 21 :smiley:

gezi hakkında biraz bilgi alabilirmiyim

hakkı 11-12 temmuz uludağ göllere bir gezi planlıyoruz. 1 gece kalınıp kamp kurulacak gelmek isteyen herkese açık bir gezi. gezinin deteylerını erdin abi daha sonra açıklayacak

araclarla yapılacak offroad + kamp gibi bi etkinlikmi acaba

ozaman cok iyi bi haber bu :smiley:
gezi hakkında detaylı bilgiyi sabırsızlıkla bekliyorum saygılar
hakkı

mesutbayrak' Alıntı:
erdin abi sırf bu gezi için çadır diktiriyom

Mesut buna gerek yokki sevgili kardeşim,sahip olduğun araç sana her ortamda beş yıldızlı otel keyfi sunuyor zaten 8)

Buluşma yeri hakkında bir fikir varmı...

geziye katılmayacak olsamda.buluşma yerine mutlaka geleceğim.

sitedeki son yazım olsada
bu topiği takip edeceğim.

temmuz 11 de görüşmek üzere.

saygılar....

Selam,

kısmetse bende son kez böyle bir etkinliğin içinde olmak istiyorum.
bu işe başlamadan jübile olacak benim için..
araç zayıf,bilgi yetersiz,tecrübe yok,strap yok,warn-tmax vs.yok,diff-look yok...
kuru kuru samu baş ağrısı yapıyo..

MUDANYALI' Alıntı:
Selam,

kısmetse bende son kez böyle bir etkinliğin içinde olmak istiyorum.
bu işe başlamadan jübile olacak benim için..
araç zayıf,bilgi yetersiz,tecrübe yok,strap yok,warn-tmax vs.yok,diff-look yok...
kuru kuru samu baş ağrısı yapıyo..

etkinlikten kastın kontak kapatmak mı,biz yola çıkarken bunların hiçbiri yoktu ve işin ruhu burda zaten,paylaşım, dayanışma ve huzur bulabileceğimiz kaçışlar yaşamaktı...havlu atmak için çok erken bence,bu iş müsabaka değil,gösteri sanatlarına hiç girmez,işin doğası neyi gerektiriyorsa o yaşanır :(

dino967' Alıntı:
etkinlikten kastın kontak kapatmak mı,biz yola çıkarken bunların hiçbiri yoktu ve işin ruhu burda zaten,paylaşım, dayanışma ve huzur bulabileceğimiz kaçışlar yaşamaktı...havlu atmak için çok erken bence,bu iş müsabaka değil,gösteri sanatlarına hiç girmez,işin doğası neyi gerektiriyorsa o yaşanır :(

Merhaba Abi,

ben kontak kapayamam..benim hayatım aksiyon...bu forumdaki pek çok arkadaştan daha fazla arazi yapmış olma ihtimalim var.Fakat bu iş burada merak,yürek,dayanışma,arkadaşlık,kardeşlik vs.gibi güzelliklerden çok uzak..hiç bir sınıfa ayrılmasak bile ,dünyevi nemalar,sanlar,mevkiler,makamlar,özneler,yüklemler gibi,dosluk ortamında mide bulandırıcı muhabbetler olmakta...El şamarı yemeyen,yumruğunu balyoz zannetmekte..
Biz aynı memleketin çocuklarıyız,ölünceye kadar birlikte bu gezileri tabiki yapacağız..ama benim için adı offroad asla olmayacak...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR