Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dino967 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 191
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,729
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

birde unutmadan, gerçekten çok özür dilerim..

bu konu başlığını açan sen olduğun için bunları yazmak istemezdim ama sen beni bilirsin..

Etiketler

MUDANYALI' Alıntı:
birde unutmadan, gerçekten çok özür dilerim..

bu konu başlığını açan sen olduğun için bunları yazmak istemezdim ama sen beni bilirsin..

Ben onu bunu bilmem bu iş bitecekse zirvede bitecek,11-12 Temmuz 2009,yemeğe sinek düştü diye açlıktan ölemem ;)

MUDANYALI' Alıntı:
Merhaba Abi,

ben kontak kapayamam..benim hayatım aksiyon...bu forumdaki pek çok arkadaştan daha fazla arazi yapmış olma ihtimalim var.Fakat bu iş burada merak,yürek,dayanışma,arkadaşlık,kardeşlik vs.gibi güzelliklerden çok uzak..hiç bir sınıfa ayrılmasak bile ,dünyevi nemalar,sanlar,mevkiler,makamlar,özneler,yüklemler gibi,dosluk ortamında mide bulandırıcı muhabbetler olmakta...El şamarı yemeyen,yumruğunu balyoz zannetmekte..
Biz aynı memleketin çocuklarıyız,ölünceye kadar birlikte bu gezileri tabiki yapacağız..ama benim için adı offroad asla olmayacak...

ağlamak istiyorum.... :'( :'( :'(

son mesaj dedik yazıyoruz hala.

hislerime tercuman olmuşsun.

ironman' Alıntı:
son mesaj dedik yazıyoruz hala.

hislerime tercuman olmuşsun.

biz KARDEŞİZ.. kardeş demek birbirini çıkarsızca anlamak demek..senin düşündüğünü düşünemezsem o zaman sana şöyle yazmalıyım..'' ben senin nerden kardeşin oluyorum?..bana kardeşim felan deme!'' cevap: Adem'den..ahahahaaa

MUDANYALI' Alıntı:
biz KARDEŞİZ.. kardeş demek birbirini çıkarsızca anlamak demek..senin düşündüğünü düşünemezsem o zaman sana şöyle yazmalıyım..'' ben senin nerden kardeşin oluyorum?..bana kardeşim felan deme!'' cevap: Adem'den..ahahahaaa

zuahahhaha

bunlara nickiyle hitap edecen
yoksa tersliyolar abi.
kural buymuş...

ben ilkokul terkim ya :smiley:

boş koy gitsin bea

bla bla bla

çokta tın :smiley:

nazdorovyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kankiiiiiiiiiiiiiiiiii
:smiley:

Selam, bizde gelmek isteriz. Bir kaç jeep, bir kaç motor, bir kaç atv. Gece kamp ve bol muhabbet. Ali'cim, araç arazi aracıdır, altında ok ların bulunmaktadır, çekilmesi kolay bir araçtır. Kısaca heryere gider, her yerden geçersin. Mütavazi ve yapılan işe, emeğe saygı duyan insansın ama bu kadar kasma kendini. Burda olmamızın, dağlarda bir şeyi aramamızın sebebi detaylardan, karmaşık insan ilişkilerin uzak olmak değil mi ? Geçemez isek, orda kamp kurar, ateşin başında sohbetimize kaldığımız yerden devam ederiz. Kısaca vinç yada kilit kahkahamıza engel olamaz.

Sayfanın başlığındaydı,tesadüfen farkettim,çok şey anlatan tek bir cümle 8)

"Gezmek yürek ister, fedakarlık ister. Gezgin barışçıdır, doğayı sever, insanı sever, yaratıcıdır, biraz yalnızdır, biraz tutkulu ve biraz da çılgındır (Prof. Orhan Kural)"

ali kardeş ne demek kontak kapatacam falan olurmu öyle şey bırak off road mış vinç miş falan biz varız be birader kardeşliğimiz arkadaşlıgımız yetmezmi sana

Şamil' Alıntı:
Selam, bizde gelmek isteriz. Bir kaç jeep, bir kaç motor, bir kaç atv. Gece kamp ve bol muhabbet. Ali'cim, araç arazi aracıdır, altında ok ların bulunmaktadır, çekilmesi kolay bir araçtır. Kısaca heryere gider, her yerden geçersin. Mütavazi ve yapılan işe, emeğe saygı duyan insansın ama bu kadar kasma kendini. Burda olmamızın, dağlarda bir şeyi aramamızın sebebi detaylardan, karmaşık insan ilişkilerin uzak olmak değil mi ? Geçemez isek, orda kamp kurar, ateşin başında sohbetimize kaldığımız yerden devam ederiz. Kısaca vinç yada kilit kahkahamıza engel olamaz.
teşekkür ederim şamil bizimde amaç ve gayemiz dostluk ve arkadaşlık gerisi tamamen teferruat

dino967' Alıntı:
Sayfanın başlığındaydı,tesadüfen farkettim,çok şey anlatan tek bir cümle 8)

"Gezmek yürek ister, fedakarlık ister. Gezgin barışçıdır, doğayı sever, insanı sever, yaratıcıdır, biraz yalnızdır, biraz tutkulu ve biraz da çılgındır (Prof. Orhan Kural)"

evet sayın abim
sonuna kadar katılıyorum sana.Ama geçmiş sayfalara ve topiclere baktığım zaman,bu dediğin efsaftaki insanların sayısının ne kadar az olduğunu görüyorum.

eee neyapalım
ironman'in dediği gibiiiiii

NAZDAROWYAAAAAAAAAAAAAA,

NAZDAROWYAAAAAAAAAAAAAAA,

NAZDAROWYAAAAAAAAAAAAAAAA,

erdin abi sen bu bölümü en iyisi kapat biz gene özümüze dönelim bazıları bu işi sabah programına çevirdiler

mesut bey
program hakkında daha somut bilgileri , listeleri , konvoyları.....
ve bunlar gibi bilgileri ne zaman öğrenebiliriz
gezi duyuru olarak geçicekmi
saygılar

hakkı bey gezi yapılacak bilgileri en tecrübeli aramızda erdin abi açıklayacak

Şamil' Alıntı:

Alemin kralı,mütevazi İnsan...Şamil Kardeşim...

senin aramızda olman,bana tarifi mümkün olmayan mutluluklar verecek..Sevgilerimle..
detaylar konusunda yüz yüze dertleşiriz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.