MUDANYALI' Alıntı:birde unutmadan, gerçekten çok özür dilerim..
bu konu başlığını açan sen olduğun için bunları yazmak istemezdim ama sen beni bilirsin..
MUDANYALI' Alıntı:Merhaba Abi,
ben kontak kapayamam..benim hayatım aksiyon...bu forumdaki pek çok arkadaştan daha fazla arazi yapmış olma ihtimalim var.Fakat bu iş burada merak,yürek,dayanışma,arkadaşlık,kardeşlik vs.gibi güzelliklerden çok uzak..hiç bir sınıfa ayrılmasak bile ,dünyevi nemalar,sanlar,mevkiler,makamlar,özneler,yüklemler gibi,dosluk ortamında mide bulandırıcı muhabbetler olmakta...El şamarı yemeyen,yumruğunu balyoz zannetmekte..
Biz aynı memleketin çocuklarıyız,ölünceye kadar birlikte bu gezileri tabiki yapacağız..ama benim için adı offroad asla olmayacak...
ironman' Alıntı:ağlamak istiyorum.... :'( :'( :'(
ironman' Alıntı:son mesaj dedik yazıyoruz hala.
hislerime tercuman olmuşsun.
MUDANYALI' Alıntı:biz KARDEŞİZ.. kardeş demek birbirini çıkarsızca anlamak demek..senin düşündüğünü düşünemezsem o zaman sana şöyle yazmalıyım..'' ben senin nerden kardeşin oluyorum?..bana kardeşim felan deme!'' cevap: Adem'den..ahahahaaa
teşekkür ederim şamil bizimde amaç ve gayemiz dostluk ve arkadaşlık gerisi tamamen teferruatŞamil' Alıntı:Selam, bizde gelmek isteriz. Bir kaç jeep, bir kaç motor, bir kaç atv. Gece kamp ve bol muhabbet. Ali'cim, araç arazi aracıdır, altında ok ların bulunmaktadır, çekilmesi kolay bir araçtır. Kısaca heryere gider, her yerden geçersin. Mütavazi ve yapılan işe, emeğe saygı duyan insansın ama bu kadar kasma kendini. Burda olmamızın, dağlarda bir şeyi aramamızın sebebi detaylardan, karmaşık insan ilişkilerin uzak olmak değil mi ? Geçemez isek, orda kamp kurar, ateşin başında sohbetimize kaldığımız yerden devam ederiz. Kısaca vinç yada kilit kahkahamıza engel olamaz.
dino967' Alıntı:Sayfanın başlığındaydı,tesadüfen farkettim,çok şey anlatan tek bir cümle 8)
"Gezmek yürek ister, fedakarlık ister. Gezgin barışçıdır, doğayı sever, insanı sever, yaratıcıdır, biraz yalnızdır, biraz tutkulu ve biraz da çılgındır (Prof. Orhan Kural)"
Şamil' Alıntı:Selam, bizde gelmek isteriz. Bir kaç jeep, bir kaç motor, bir kaç atv. Gece kamp ve bol muhabbet. Ali'cim, araç arazi aracıdır, altında ok ların bulunmaktadır, çekilmesi kolay bir araçtır. Kısaca heryere gider, her yerden geçersin. Mütavazi ve yapılan işe, emeğe saygı duyan insansın ama bu kadar kasma kendini. Burda olmamızın, dağlarda bir şeyi aramamızın sebebi detaylardan, karmaşık insan ilişkilerin uzak olmak değil mi ? Geçemez isek, orda kamp kurar, ateşin başında sohbetimize kaldığımız yerden devam ederiz. Kısaca vinç yada kilit kahkahamıza engel olamaz.