mesutbayrak' Alıntı:abi varya akşam akşam beni mahvettin şimdi göller gezisinin hayaliyle uyu uyuyabilirsen.
hakki' Alıntı:resimler cok güzelmiş Erdin bey mekan nerersi oluyo
mesutbayrak' Alıntı:abi sen ozaman acemiydinya seni kandırmışlar
mesutbayrak' Alıntı:bak gel şu kardeşini dinle doğru yolu bulalım
AYFEREXTRA' Alıntı:hımmm . üzüldüüm. ama çok zorlanıyorsa gezen bilir ve enduro clublada konuşayım. onları harekete geçireyim. ama harekete geçirmem için aktivite için görsel içerik ve timeing gibi bilgiler şart.
mesutbayrak' Alıntı:bak yoldan beni ararsın kardeş kayboldum diye başkası olsa gelmem ama sana kıyamam saygı sevgi babında
MUDANYALI' Alıntı:teşekkürler Ayfer Hanım,
davet açıktır...gelecek arkadaşlarımıza davetiye olarak birer kırmızı mum veremeyeceğiz.
Planlanan yer memleketimiz,gidecek kardeşler hemşehrimiz...velhasıl kelam,biz birbirimize yeteriz.
Gelmek isteyen arkadaşlarıda başımızın taci ederiz vesselam.
ata036' Alıntı:arkadaşlar bende de hiç şans yokmuş be bende aracımla 22 veya 24 ünde bursada olacağım keşke tarih uysaydı sizlere katılmayı çok isterdim. şiimdiden size iyi eğlenceler diliyorum.
dino967' Alıntı:Mesut listeye,aracımızda mevcut donanımları da ekleyerek burdan devam edelim lütfen,gereksiz yük taşımamak ve ihtiyaçlarımızı belirleyebilmek adına küçük bir düzeltme yaptım,belirlendiğinde araçtaki kişi sayısını da ekleyelim;
1- Mesut Bayrak LR 110/83 Bursa
2- Erdin Öztürk Vitara/JLX Bursa (7m. strap,U kilit,kompresör,kürek,iki adet çadır,iki adet şişme uyku tulumu)
3- Feyzullah Efe Niva ya da Anadol Bursa
4- Oktay Memet Samurai Bursa