Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dino967 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 191
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,726
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Mesut ben Burhaniye'den çıktım eminim sevgili kardeşim ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Resize of 2008_1003göllerbölgesi0068.jpg

Resize of 2008_1003göllerbölgesi0074.jpg

Resize of 2008_1003göllerbölgesi0081.jpg

Resize of 2008_1003göllerbölgesi0107.jpg

Resize of Resize of 2008_1003göllerbölgesi0080.jpg

Etiketler

resimler cok güzelmiş Erdin bey mekan nerersi oluyo

mesutbayrak' Alıntı:
abi varya akşam akşam beni mahvettin şimdi göller gezisinin hayaliyle uyu uyuyabilirsen.

Uyuma zaten,akşam akşam bana bunak muamelesi yaptın san uyku yok kardeşim ;D ;D ;D ben asla kaybolmam istemediğim sürece ;) bunu yukarda sana da öğreticem ;)

hakki' Alıntı:
resimler cok güzelmiş Erdin bey mekan nerersi oluyo

Uludağ göller bölgesi,hani başlıkta adı geçen 8)

mesutbayrak' Alıntı:
abi sen ozaman acemiydinya seni kandırmışlar

Evet ben geliyorum diye köyün ismini değiştirmişlerdir,hani Alaçam iniş demişler ya istersen Simav'a da iniş var ;D

mesutbayrak' Alıntı:
bak gel şu kardeşini dinle doğru yolu bulalım

Bildiğim yol en doğru olandır,babam öyle diyo ama sen Orhaniye'yi dene Saidabad dolaylarından,yolu bulup gelebilirsen çayda demlenmiş olur zaten ;D

bak yoldan beni ararsın kardeş kayboldum diye başkası olsa gelmem ama sana kıyamam saygı sevgi babında

AYFEREXTRA' Alıntı:
hımmm . üzüldüüm. ama çok zorlanıyorsa gezen bilir ve enduro clublada konuşayım. onları harekete geçireyim. ama harekete geçirmem için aktivite için görsel içerik ve timeing gibi bilgiler şart.

teşekkürler Ayfer Hanım,
davet açıktır...gelecek arkadaşlarımıza davetiye olarak birer kırmızı mum veremeyeceğiz.
Planlanan yer memleketimiz,gidecek kardeşler hemşehrimiz...velhasıl kelam,biz birbirimize yeteriz.
Gelmek isteyen arkadaşlarıda başımızın taci ederiz vesselam.

mesutbayrak' Alıntı:
bak yoldan beni ararsın kardeş kayboldum diye başkası olsa gelmem ama sana kıyamam saygı sevgi babında

bak Mesut Kanki,
dikkat et,sonra karışmam...zaten takığım sana:smiley:)

ben yürüyerek geleceğim.

mobiletide sattık:smiley:

timur bana KTM yi kakalamaya çalışıyo.ne yapsam acaba..... :eek: :eek: :eek: :eek:
boyum çok kısa.binebilirmiyim acaba :p :p

gözlerim büyüdü smilesi :eek: :eek: :eek:

mudanyalı iyi bilir bunu..... ;D ;D ;D

MUDANYALI' Alıntı:
teşekkürler Ayfer Hanım,
davet açıktır...gelecek arkadaşlarımıza davetiye olarak birer kırmızı mum veremeyeceğiz.
Planlanan yer memleketimiz,gidecek kardeşler hemşehrimiz...velhasıl kelam,biz birbirimize yeteriz.
Gelmek isteyen arkadaşlarıda başımızın taci ederiz vesselam.

Abi ben kırmızı mum isterim.
yoksa hayatta gelmem....

arkadaşlar bende de hiç şans yokmuş be bende aracımla 22 veya 24 ünde bursada olacağım keşke tarih uysaydı sizlere katılmayı çok isterdim. şiimdiden size iyi eğlenceler diliyorum.

ata036' Alıntı:
arkadaşlar bende de hiç şans yokmuş be bende aracımla 22 veya 24 ünde bursada olacağım keşke tarih uysaydı sizlere katılmayı çok isterdim. şiimdiden size iyi eğlenceler diliyorum.

Tarihler hafta sonuna tekabül ediyorsa,günübirlik de olsa eşlik ederim Tarık Bey :smiley:

dino967' Alıntı:
Mesut listeye,aracımızda mevcut donanımları da ekleyerek burdan devam edelim lütfen,gereksiz yük taşımamak ve ihtiyaçlarımızı belirleyebilmek adına küçük bir düzeltme yaptım,belirlendiğinde araçtaki kişi sayısını da ekleyelim;

1- Mesut Bayrak LR 110/83 Bursa
2- Erdin Öztürk Vitara/JLX Bursa (7m. strap,U kilit,kompresör,kürek,iki adet çadır,iki adet şişme uyku tulumu)
3- Feyzullah Efe Niva ya da Anadol Bursa
4- Oktay Memet Samurai Bursa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR