Selcuk Ana Kamp Mesajlar 55 Tepkime Puanı 1 Yer Zegabon 18 Ara 2006 #1 Hem de Istanbul'da. Bu iki resim aynı güne ait walla.. eminim çünki resimlerdeki benim ;D Ülkemiz gerçekten bir cennet ;D
Hem de Istanbul'da. Bu iki resim aynı güne ait walla.. eminim çünki resimlerdeki benim ;D Ülkemiz gerçekten bir cennet ;D
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,391 Tepkime Puanı 518 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 18 Ara 2006 #2 Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor Bayağı yorulmuşsunuzdur Antalya ve Mersin'de sörf yaptıktan sonra yarım saat yol katederek gerçek kar üstünde kayabiliyorsunuz
Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor Bayağı yorulmuşsunuzdur Antalya ve Mersin'de sörf yaptıktan sonra yarım saat yol katederek gerçek kar üstünde kayabiliyorsunuz
Selcuk Ana Kamp Mesajlar 55 Tepkime Puanı 1 Yer Zegabon 18 Ara 2006 #3 Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor E yoruldum tabi, ben de caddebostan yelken klübünden bisikletle 4 dk da eve döndüm hava kararmadan kayak yapim diye
Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor E yoruldum tabi, ben de caddebostan yelken klübünden bisikletle 4 dk da eve döndüm hava kararmadan kayak yapim diye
A autowah Ana Kamp Mesajlar 82 Tepkime Puanı 0 11 Haz 2007 #4 Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor maç izlerken kayak yapma lüksü bile var ülkemizde anlaşılan...
Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor maç izlerken kayak yapma lüksü bile var ülkemizde anlaşılan...
sofia DAIHATSU TERIOS Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 Yer kadıköy 23 Ağu 2009 #5 Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor o nasıl bir alet öyle?
ipek_deniz hayatın anlamı gülebilmektir, herşeye rağmen :) Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 20 Eyl 2009 #6 Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor Caddebostan iyidir, konusunda özellikle Mahmut Hoca.... yalnız, deniz felaketti..... bu yıl afedersiniz denizden pisuar çıktı..........
Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor Caddebostan iyidir, konusunda özellikle Mahmut Hoca.... yalnız, deniz felaketti..... bu yıl afedersiniz denizden pisuar çıktı..........
R rechargeable Kamp III Mesajlar 518 Tepkime Puanı 9 1 Mar 2011 #7 Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor o alet kayak eksersizi için mi öğrenmeye mi antreman yapmaya mı yarıyor?
Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor o alet kayak eksersizi için mi öğrenmeye mi antreman yapmaya mı yarıyor?
moonligh Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 2 7 Mar 2011 #8 Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor Kar ve su olan heryerde Aynı anda sörf ve kayak yapılabilir değilmi? Ben Dubai seyahatimde çölün ortasında kayak yapmışdım .
Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor Kar ve su olan heryerde Aynı anda sörf ve kayak yapılabilir değilmi? Ben Dubai seyahatimde çölün ortasında kayak yapmışdım .