hunter_0059
BRONCO II
17 nisanda iş çıkışı bir öğlen dalışı yapalım dedik hem bu sene sezon açılışı olsun balık kıyılamışmı kontrol edelim derken düştük yollara ereğli civarlarında suya girdik kuzenimle birlikte sular hala çok soğuk geçen sene bu zmanlar bir iki derece olsun daha iyiydi sıcaklık ve balık kıyılamıştı.Zıpkınla vurulmaya değecek balığı göremedim bir mera değişlikliği yaptım baktım orda da lewrek,kefal,karagöz vb güzel balık göremeyince sudan çıktım.
Baktım olacak gibi değil babamları da baraja bırakmıştım onları almaya giderken biraz off road kaçamağı yaptım üç beş güzel çamurda debelendim biraz çamurla oynadım ardından baraja.
Çamur videolarını ekleyemedim daha önce hiç eklemediğim için birkaç fotomu paylaşmak istedim.Herşeye ragmen keyifli bir gün yaşadık...
Baktım olacak gibi değil babamları da baraja bırakmıştım onları almaya giderken biraz off road kaçamağı yaptım üç beş güzel çamurda debelendim biraz çamurla oynadım ardından baraja.
Çamur videolarını ekleyemedim daha önce hiç eklemediğim için birkaç fotomu paylaşmak istedim.Herşeye ragmen keyifli bir gün yaşadık...