Türkiyede İlk Defender İçin Muhafazalı Kapı Kolu...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,987
Ynt: Türkiyede İlk Defender İçin Muhafazalı Kapı Kolu...

Bu arada ardahanda bir arac var izmire getirme yoları arıyorum getirdiğimde arac donanımları ve montajı için size getirip artı değer ve emek ve sömürüsü üzerine uzunca konuşup indirim talep edeceğim :smiley:

Benim kendi adıma yapabileceğim bu kadar çünkü :smiley: ( olan yine üreticiye oluyor ama ne yapalım sistem böyle işliyor )

Etiketler

Selamlar bende bu konuya dahil olayım natua jeep in yaptığı ürün ve işçilikleri takip ediyorum
güzel işler ortaya çıkıyor kapı korumalarının fiyatı konusunda bir düşüncem oldu ben mekanik kaynak vs. gibi işleri kendim yapıyorum bu kollara baktım iş oraya gelse uğraşlı ama 4 tane değilmi bi şekilde yaparım diye düşüncem olmuştu yapıp bu fiyata satarmıyım diye düşününce kurtarır ama kaçtane satacaksın olaya bu şekilde de bakılmalı adet çok olsa fiyat düşük olacaktır diye düşünüyorum bu kolları kendi yapabilecek veya arkadaşına yaptıracak olanlar vardır ama hiç kimse yapıp satma işiyle uğraşırmı bence hayır
Bu kadar talepten sora natua jeep bi indirime gider herhalde ;D

langona' Alıntı:
merhaba, ingiltereden getirdiğimiz orjinal defender muhafazalı kapı kolu imalatına türkiyede ilk olarak başlamış bulunmakdayız,malzememiz 2 ml sacdan üretilmiştir resimlerde gözüktüğü gibi montajıda gayet kolaydır,böyle bir malzemeyi defender severler için üretip hizmetinize sunmak gerçekten onur verici bir duygu olduğunu belirtmek isterim saygılar.

Tebrik ederim.
Başarılarınızın devamını dilerim....

selam arkadaşlar ilginiz düşünceleriniz ve yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederim yapmış olduğumuz ürünlerde işçilikten ve malzemeden hiç ödün vermeden layıkı ile yapmaya çalışıyoruz aynı zamanda bu işi bir offroad gönüllüsü olarak yaptığımız için hem dayanıklılık hem görsellik ve işlevsel olarak değerlendiriyoruz ve bu tutkunun masraflı bir tutku olduğunu çok iyi bildiğimiz için fiyatları minimum düzeyde tutmaya çalışıyoruz paylaşımlarınız ve fikirleriniz bizim için değerli bekliyoruz...

ozntan' Alıntı:
Bu arada ardahanda bir arac var izmire getirme yoları arıyorum getirdiğimde arac donanımları ve montajı için size getirip artı değer ve emek ve sömürüsü üzerine uzunca konuşup indirim talep edeceğim :smiley:

Benim kendi adıma yapabileceğim bu kadar çünkü :smiley: ( olan yine üreticiye oluyor ama ne yapalım sistem böyle işliyor )
selam ozntan bey aracı aldığınızda muhakkak bekleriz elimizden ne geliyorsa yardımcı olacağımızdan şüpheniz olmasın...

natuajeep' Alıntı:
selam ozntan bey aracı aldığınızda muhakkak bekleriz elimizden ne geliyorsa yardımcı olacağımızdan şüpheniz olmasın...

çok kısa bir zaman sonra bu topiğin çıktısını alıp geleceğime emin olabilirsiniz :smiley:

sınırlı sayıda sadece 10 takım için takım fiyatında kısa süreli kampanya yetişen alır...

600 tl yerine......

takım fiyatı 350 tl kargo alıcıya aittir

2 adet pickup icin istiyorum fiyat nasil olur ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

oguzhan3434' Alıntı:

merhaba, yukarıda yazdığım sadece 10 takım için kampanya fiyatı şuan için geçerli değil çünkü 10 takım satılalı çok oldu sadece güncelleme yapmayı unuttuk, ben size ustanın tlf numarasını yazayım 2 adet için fiyat neolur bişey diyemiyecem kendisiyle görüşün yardımcı olur size ismi zafer usta 0545 897 3669

Teklif uygun olmazsa, kalan ikisini de ben alırım. Tabi arka kapı ile ön kapı için olan tipik ise.

oguzhan3434' Alıntı:

natua jeep ve bu ürünü yapan yardımcı olan ve bizim gibi son kullanıcıya ulaştıran herkese teşekkürler. Ülkemizde ufakta olsa basitte olsa 1200 euroluk ürünü 600 tl üretip bir üretim yaptığınız için en azından üretim yapma cesaretini gösterdiginiz için teşekkürler.YUrt dışından getirilen bütün ürünleri üretip satmanız temennisiyle.Cesaretinizin hiç eksilmememesi temennisiyle .saygılar.

Yengemi hayattan bezdiriceksin yani :smiley:)) guzel mantik isler yolunda giderse 1 yila bel fitigi gibi sorunlar baslar :smiley: saka bi yana hic bi bayanin surdugunu gormedim ilk olursunuz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR