Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı, Ankara - Haymana (15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bafralı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,970
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı, Ankara - Haymana (15 Mart 2009)

cubs' Alıntı:
Alfonse,

Fotograf icin tesekkur ederim.
Ricaaa.....
Elimdeki telefon çok kötü fotoğraf çekiyordu. Nası böyle iyi bişey yapmış, anlamadım. Sizin centilmenliğinizden heralde :smiley: ....

Etiketler
Cumartesi - Teknik Kontrol alanı....

Cumartesi - Teknik Kontrol alanı.... Kısa bi enstantene...

http://s585.photobucket.com/albums/ss297/atokatates/?action=view&current=TeknikKontrol.flv​

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]​

TeknikKontrol (15).jpg

TeknikKontrol (2).jpg

TeknikKontrol (14).jpg

TeknikKontrol (10).jpg

hsbasar' Alıntı:
Ozan sende Haymanadamıydın pazar günü. Bir ara senin CJ yi görür gibi oldum.

ben değildim sedat abi, gelsem sizin yanınızda olurdum
benim jeepin aynı renginden bir iki tane daha vardı onlardır. bende geçen yolda karşılaştım biriyle birebir aynı cjlerimiz

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]​

TeknikKontrol (3).jpg

TeknikKontrol (4).jpg

TeknikKontrol (5).jpg

TeknikKontrol (7).jpg

TeknikKontrol (6).jpg

fotograf ve videolar cok guzel.bılgısayar basında usumeden sayenizde yarısın keyfını yasadım :smiley:
paylasım ıcın tesekkurler...

Cumartesi - Teknik Kontrol Alanı.

Cumartesi - Teknik Kontrol Alanı.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]​

TeknikKontrol (9).jpg

TeknikKontrol (11).jpg

TeknikKontrol (12).jpg

TeknikKontrol (13).jpg

TeknikKontrol (8).jpg

alpjim neredeyse bütün araçlarla resmin var...ee resimlerini sen çekmediysen kim çekti madem ööle...

arkadaşlar süper bir etkinlik teklifim olacak....ön hazırlık çalışmalarından sonra gerekli açıklamaları yaparım....çok güzel eğlenicez vakit geçiricez....

TÜRKİYE OFF ROAD ŞAMPİYONASI 2.YARIŞ SONUÇLARI.....BİTİREN TÜM YARIŞÇILAR ÖDÜL ALDI..HATTA S2 VE S3 TE 3. LER BİLE YOK...:smiley:
GENEL KLASMAN

1 1 BİRLAS&AĞAOĞLU OFF-ROAD TEAM VOLKAN GÖNÜLALAN NECMİ İNAN
2 15 BİRLAS&AĞAOĞLU OFF-ROAD TEAM HAKKI AĞAOĞLU CANER AKKAFA
3 5 İNCİ AKÜ OFF-ROAD TEAM ALİ GÖKAN YAZICI TARIK SAĞLAM

S1

1 11 MURAT ÖZTÜRK MURAT ÖZTÜRK OSMAN KUTLU
2 12 ÜMİT GÜVENDİK ÜMİT GÜVENDİK SABRİ BİLEN

S2

1 10 AROMA OFF-ROAD TAKIMI SAİM TEKİN NURİ PERİ
2 3 AROMA OFF-ROAD TAKIMI ALİ DOĞANER SELÇUKHAN ALTINORDU

S3

1 1 BİRLAS&AĞAOĞLU OFF-ROAD TEAM VOLKAN GÖNÜLALAN NECMİ İNAN
2 15 BİRLAS&AĞAOĞLU OFF-ROAD TEAM HAKKI AĞAOĞLU CANER AKKAFA
3 5 İNCİ AKÜ OFF-ROAD TEAM ALİ GÖKAN YAZICI TARIK SAĞLAM

S4

1 7 MUSTAFA DEMİRCİ MUSTAFA DEMİRCİ KAMİL DEMİRCİ
2 18 UĞUR KIZIL UĞUR KIZIL FETHİ ERYİĞİT
2 16 SADIK VEFA SADIK VEFA ÜMİT UYAR

dolunay tezer' Alıntı:
alpjim neredeyse bütün araçlarla resmin var...ee resimlerini sen çekmediysen kim çekti madem ööle...
Beşeri ilişkilerim kuvvetlidir :smiley:

vaay teşekkur ederiz elimizdeki tek foto, bulent ben 22 kapı numarası ıle yarıştık cumartesi gunu ıkıncı etap 4 ve en kolay kapıda arac yoldan cıktı on arka akısleri yitirince yarıs dışı kaldık. 1 . etapda dere yatagının en derin yerinde ondeki araç kalınca bizde kaldık butun cektıgım fotolarda ıslanınca tarih oldu.

Arkadaşlar 5 Nisan 2009 tarihinde Haymana'ya Off-Road'a gidiyoruz, linke buyrun,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27281.new#new

65conv' Alıntı:
vaay teşekkur ederiz elimizdeki tek foto, bulent ben 22 kapı numarası ıle yarıştık cumartesi gunu ıkıncı etap 4 ve en kolay kapıda arac yoldan cıktı on arka akısleri yitirince yarıs dışı kaldık. 1 . etapda dere yatagının en derin yerinde ondeki araç kalınca bizde kaldık butun cektıgım fotolarda ıslanınca tarih oldu.
Çektiğim fotoğrafın işe yaradığına sevindim... Aracınızı Perşembe günü Başkent sanayi' de servisinizde gördüm. Co-pilottaki silecek kumandası çok hoşuma gitti. Akıllıca.... İncelicektim, Ahmet ustadan çekindim, emanet ve sahibini tanımıyorum sonuçta....
Şampiyonada başarılar... Bir dahaki yarışta felan tanışırız inş... İmkan yettikçe full destek, söz....
Aslında yarışlarda çektiğim fotoları, araç üzerinde gözüken sponsorlara göndersem (kesinlikle karşılıksız, sadece spora, sporcuya destek) çok iyi olurda, bazı yarışmacılar kırıyor insanı. Hevesim kaçıyor. Haymana' da bile bazıları küçümsedi felan foto için izin isteyince. Böyle birine çekiyor gibi yaptım, çekmedim. İllede saç bağlayıp arkadan, bol cepli yelek mi giymemiz lazım. Hem o misafirdi, İstanbul' dan gelmiş. Ben ev sahibi; Ankaralı. Ev sahibi konukseverlik yapcak, misafir bol saygı, di mi? Belki İstanbulu hala zengin Constantinapolis, burayıda hala taşra sanıyordur, belki de padişah torunudur :mad: . Tepki verip motivasyonunu kırmak istemedim, kaç kişinin emeği var o işte. Fotoğrafını çekmedim, çünki çeksem dayanamam, yayınlarım orda burda, başkalarının emeğini düşünürüm... Ama benim onurum kıymetli valla.....
Başka bi ortam olsa Zunzuğu vururdum valla :p, iki kere düşünmem bazen.....
Unutmamak lazım bu lafı......
ATA' mız ne demiş, ben sporcunun iyi ahlaklısını severim.....
Sizin gibi bikaç kişi bişeyler yazmış özelden, burdan, teşekkür felan etmiş. Çok Naziksiniz hepiniz.... Ricaa...... Nasılda kendini belli ediyor ATA' nın yakışıklı adamları....
Bu dertti yıllardır bende, fırsatını buldum. Rahatladım. Akıllılar mesajı alır. Diğerleriyle de işim olmaz.....
Tüm sporculara, emeğe geçenlere, sposorlara teşekkürler, çok keyifliydi......

Fotolar ve videolar için teşekkürler emeğinize sağlık, o soğukta yılmadan bizleri düşünmüşsünüz tekrar teşekkürler.

Bence yanılıyosun foto çektiğin insanlar da ister istemez hoşlanıyodur resimleri çekildiğine. Ayrıca ben bu grupla daha once gezilere gitiim ve guzel insanlarla tanıştım. Burada sanal ama karsılıksız arkadaslıklar var. Ben de senin gibi baskasının arabasını incelemeye cekinirim ama cok samimiyim ben böyle seylerden gurur duyar ve sonuna kadar yardımcı olmaya calışırım. Biz sanırım yarış gunu bahadır vasıtası ıle tanıştık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR