Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı, Ankara - Haymana (15 Mart 2009)
65conv' Alıntı:
vaay teşekkur ederiz elimizdeki tek foto, bulent ben 22 kapı numarası ıle yarıştık cumartesi gunu ıkıncı etap 4 ve en kolay kapıda arac yoldan cıktı on arka akısleri yitirince yarıs dışı kaldık. 1 . etapda dere yatagının en derin yerinde ondeki araç kalınca bizde kaldık butun cektıgım fotolarda ıslanınca tarih oldu.
Çektiğim fotoğrafın işe yaradığına sevindim... Aracınızı Perşembe günü Başkent sanayi' de servisinizde gördüm. Co-pilottaki silecek kumandası çok hoşuma gitti. Akıllıca.... İncelicektim, Ahmet ustadan çekindim, emanet ve sahibini tanımıyorum sonuçta....
Şampiyonada başarılar... Bir dahaki yarışta felan tanışırız inş... İmkan yettikçe full destek, söz....
Aslında yarışlarda çektiğim fotoları, araç üzerinde gözüken sponsorlara göndersem (kesinlikle karşılıksız, sadece spora, sporcuya destek) çok iyi olurda, bazı yarışmacılar kırıyor insanı. Hevesim kaçıyor. Haymana' da bile bazıları küçümsedi felan foto için izin isteyince. Böyle birine çekiyor gibi yaptım, çekmedim. İllede saç bağlayıp arkadan, bol cepli yelek mi giymemiz lazım. Hem o misafirdi, İstanbul' dan gelmiş. Ben ev sahibi; Ankaralı. Ev sahibi konukseverlik yapcak, misafir bol saygı, di mi? Belki İstanbulu hala zengin Constantinapolis, burayıda hala taşra sanıyordur, belki de padişah torunudur

. Tepki verip motivasyonunu kırmak istemedim, kaç kişinin emeği var o işte. Fotoğrafını çekmedim, çünki çeksem dayanamam, yayınlarım orda burda, başkalarının emeğini düşünürüm... Ama benim onurum kıymetli valla.....
Başka bi ortam olsa Zunzuğu vururdum valla

, iki kere düşünmem bazen.....
Unutmamak lazım bu lafı......
ATA' mız ne demiş, ben sporcunun iyi ahlaklısını severim.....
Sizin gibi bikaç kişi bişeyler yazmış özelden, burdan, teşekkür felan etmiş. Çok Naziksiniz hepiniz.... Ricaa...... Nasılda kendini belli ediyor ATA' nın yakışıklı adamları....
Bu dertti yıllardır bende, fırsatını buldum. Rahatladım. Akıllılar mesajı alır. Diğerleriyle de işim olmaz.....
Tüm sporculara, emeğe geçenlere, sposorlara teşekkürler, çok keyifliydi......