Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,911
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009)

Selam arkadaşlar birkaçtane daha yükliyeceğim,bu arada çağlar lastikler petlas,eğer onları takmasaydım beni yaza alırdınız oradan.

Ertesi gün yani yarış günü görevli arkadaşlar yanigene biz etapdaki yerlerimizi almaya gene meşhur yeri geçmeye çalıştık.Şimdigörecekleriniz buda yermi diyenler olabilir ama şunun söyliyim bu etabın ilk turunu geçen olmadı ve ikinci tur için alternatif yol açtık aralardan.

Ekocum anlayışın için teşekkürler.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Etiketler

Ardacımı traktör çekemedi alternatifden neredeyse havaya kaldırarak çıkarttık

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Çamurun türü ve yerin derinliği umarım araç ve yanındakilerin kot farkından belli oluyordur.

sile yaris 2009 mart 082.jpg

sile yaris 2009 mart 083.jpg

Yarın biraz daha yükleyeceğim. Biz ekip olarak bunun off-road olmadığına karar verdik,makinam profösyönel olsaydı etap hakkında daha detaylı fotoğraflar çekebilirdim.Ama birdaha asla böyle bir görev veya gezi yok.Bile bile lades ama görev sorumluluğu birazda kafada sorun olunca böyle oluyor fakat hep söylerim BAŞARI HAYATTA YAŞADIĞIN OLUMSUZLUKLARIN TOPLAMIDIR.Hayırlı akşamlar.

tuğsan jcb dediğin araç 8.5 ton bu çamurda hayatta iş yapmaz sen demişşsin ya yolları düzeltsin ilk önce jcb kendini bu yolda kurtarsın böyle bir yolda arkadaki bomu olmasa inan sen onu çeker alırsın

ateş,tuğsan ikinizde teşekkürler paylaşımınız için

Teşekkürler Fatih.Sonuçda alternatifyol bularak etabın 2.turunun startı verildi.Ben stopda gelen araçları merkeze bildirdiğim için içerilerde sonra neler oldu bilmiyorum.Ama esas şenlik seyirci etabında oldu çekebildiklerim bunlar.

sile yaris 2009 mart 094.jpg

sile yaris 2009 mart 096.jpg

sile yaris 2009 mart 097.jpg

3.resimi tamamen tesadüf çekmişim heralde fotoğraf ödülü alırım ;D ;D ;D

sile yaris 2009 mart 104.jpg

sile yaris 2009 mart 105.jpg

sile yaris 2009 mart 106.jpg

Veee son kareler keyifliydi ama bir okadarda yorucuydu umarım yarışcı arkidişler birdaha hazırlanan etaplar çok basit deyip yönetimi gaza getirmezler.Siz Yeşilvadi etabını görün bide dediler bana (Tarık/ Bull).Onun aracıda bayaa yıpranmış çamurdan pek birşey gözükmüyordu.Herkeze hayırlı günler benden bukadar ;)

sile yaris 2009 mart 109.jpg

sile yaris 2009 mart 110.jpg

sile yaris 2009 mart 107.jpg

dediginiz gibi şenlik seyirci etaplarındaydı.orman içi etabından çıkan tüm yarışcılar isyan ediyordu..yeşilvadi etabına havalar biraz düzelsin bir gezi yapmak lazım..bu haldeyken girilmez

bencede cok güzel olmuş seyirci etabı yönetimin ellerine saglık budur işte yoksa ralli otomobillerinden farkı olmayan bir etap izlemiş olacaktık orda degildim ama cok şey kacırmışım paylaşım için cok tşkler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri