Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,916
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009)

yarışların ötesinde ayrıca günü çok kral yaşamışsınız.tebrik ediyorum arkadaşlar sizleri.paylaşım için teşekkürler......

Etiketler

Aaaaaa ben demiştim sucuk kokusu nerden geliyor diye,zaten artık görev almıyacağım yarışlarda mahvolduk,akşam dönüşde 3 yıkamacıya uğradım;abi kusura bakma yıkayamayız dediler.Gerisini siz düşünün.Fotoğraf yükleyeceğim sonra.

Mithatcan' Alıntı:
dursun ustaaaaa sen nerelerdesin yaaaaa

mitat hiç sorma hafta sonumu heder ettiler ayile gezisi ziyaret ler falan tamamen sıkıcı ve monoton bir hafta sonu gecirdim yoksa ben şileye cumartesinden yerleşirdim uykutulumu cadır falan keza bizim arkadaşlar ordaydı cumartesinden neyse haftaya belgırat için sıkıntı yok orda görüşürüz kısmetse

reis28' Alıntı:
mitat hiç sorma hafta sonumu heder ettiler ayile gezisi ziyaret ler falan tamamen sıkıcı ve monoton bir hafta sonu gecirdim yoksa ben şileye cumartesinden yerleşirdim uykutulumu cadır falan keza bizim arkadaşlar ordaydı cumartesinden neyse haftaya belgırat için sıkıntı yok orda görüşürüz kısmetse

abi belgrat süper olcak atv yide getircem millete kiralarım :smiley:

ugur abi,tuncay ,tuğsan siz yorulduk diye şikayet ediyorsunuz ama sizin yerinizde olmak isteyen bir ton insan vardı :D siz burada sadece yiyyenbilirin öğlen kısmını gördünüz ,birde dönüşteki mantı ve gözleme kısmı vardı o konuya hiç girmiyorum bile :D
uğur abi ,gözlemecide musa senin gibi yediği yemeğin konserve, birde üstelik hepsinin light olmasında cabası diyerek sitem edip durdu bize sucuk konusunda :D

Ateşcim haklısın o konuda ama,ukalalık gibi gelmesin hem yıllardır yapmakdan hemde araçlarımızın özelliğinden dolayı en ağır yerleri veriyorlar.Üstbaş veya arabanın kirlenmesi sorun deyil fakat araçlarda zara görüyor fotoğrafları yükleyince nasıl yani diyeceksiniz.Yada şöyle açıklayayım bizim etabın ilk turu araçların hiçbiri göndereceğim resimdeki noktadan geçemediği için iptal oldu ve arada alternatif yol açtıkda 2. tur yapıldı.

biliyorum tuğsan o meşhur etabı ve araçların orada başına gelenleri , görevlilerin bile araçları hırpalanmıştı yarış sonu baya sohbet ettik gözleme ve mantı yerken bu konu üzerine, gerçi konservelerden sonra görevliler bi hayli yemekle meşguldüler ama yinede konu geçti sohbette.

ates' Alıntı:
biliyorum tuğsan o meşhur etabı ve araçların orada başına gelenleri , görevlilerin bile araçları hırpalanmıştı yarış sonu baya sohbet ettik gözleme ve mantı yerken bu konu üzerine, gerçi konservelerden sonra görevliler bi hayli yemekle meşguldüler ama yinede konu geçti sohbette.

ateş abiii benim avartara bak :smiley:

arkadaşlar buyurun size 2 video fırsat bulunca daha yüklüycem üzülmeyin :D

th_SDC11161.png

th_SDC11160.png

Herkeze merhaba ben Ankara Gezenbilir den Bulent hafta sonu yarışa 21 kapı numarası ile katıldım 2. etapta şanzuman arızası yaşadık 3. etap yani seğirci etabında akis kırdık 4. etapta yine debriyaj sorunu yaşadık neyse 7. son etapta şanzuman probleminden bıraktık. Büyük keyif aldık (cumartesi günü antremanlardaki rezillik hariç). elinizde 21 kapı numarasına ait foto varsa paylaşırsanız sevinirim. Gezenbilir scickeri da isterim.

ben çok keyif aldım :smiley: tamam aç kaldık ama yarışın içinde olmak çok güzeldi..etaplara gelince yarışcılar daha önceki etaplara rallimi yapıyoruz diye itiraz ettikleri için isoff da daha zorlu etaplar hazırlamış(vur demişler,öldürmüş ;D)hele son seyirci etabı çok şenlikti kalan kalana..

tuncaaayy' Alıntı:
ben çok keyif aldım :smiley: tamam aç kaldık ama yarışın içinde olmak çok güzeldi..etaplara gelince yarışcılar daha önceki etaplara rallimi yapıyoruz diye itiraz ettikleri için isoff da daha zorlu etaplar hazırlamış(vur demişler,öldürmüş ;D)hele son seyirci etabı çok şenlikti kalan kalana..

Tuncay abii bekledik gelmedin :smiley:)

çok hoş bir başlık. geziniz süper olmuş.
paylaşım için teşekkürler

dagciark28' Alıntı:
Dursun abi kısmetse görüşürüz belgıratta

görüşürüz baya yogun katılım olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR