Türkiye Karavan Fuarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcecim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,678
Ynt: Türkiye Karavan Fuarı

Alpaslan Bey son günlerde forumu düzenli takibedemediğim için şimdi cevap verebiliyorum. Burada konuyu fazla saptırmamak için aşağıdaki linkte görebileceğiniz başka yere yazdım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64514.new#new

Etiketler

Akdeniz45' Alıntı:
Alpaslan Bey son günlerde forumu düzenli takibedemediğim için şimdi cevap verebiliyorum. Burada konuyu fazla saptırmamak için aşağıdaki linkte görebileceğiniz başka yere yazdım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64514.new#new

Teşekkür ederim...

Berkant'ın fikir çok güzel. Senede bir defa (illa kapalı fuar alaninda olması şart değil) en az 4 -5 üreticinin katıldığı bir etkinlik benim gibi potansiyel alıcılara (ve tabii ki satıcılara) yeni ufuklar acardi.

Arkadaşlar, aslında karavan üreticilerinin ülkemizde katıldığı fuarlar mevcut. Bir kaç yıl önce (sanırım 2012 yılı) İzmir turizm fuarında İmaj karavan ve Pino karavan stand açmışlardı. Hatta kamp karavan federasyonumuz da buraya katılmıştı. Bu fuarı ziyaret ettiğimizde karavan kiralayan bir firmanın da (Casavan) fuarda olduğunu görmüştük.
Bu yılki fuara gitmediğim için son durumu bilemiyorum.
Ayrıca gezenbilir ve UKKF'nin düzenli olarak yaptığı yıllık buluşmalara bu üreticiler ve kamp-karavan malzemesi satıcıları davet edilebilir. Geçtiğimiz yıllarda değişik aktivitelere üreticilerden katılanlar olduğunu hatırlıyorum. Önemli olan bu buluşmaları panayır ya da fuar havasına getirebilmek, pek de zor olmadığı kanısındayım :smiley:

Erwin Hymer Müzesi 25 Nisan Cumartesi günü büyük bir kamping–bitpazarı düzenliyor.
Elinde fazladan kamping malzemesi, gezi rehberi veya karavanı olanları veya bunlara ihtiyacı olanları alışverişe davet ediyor.

Bu tarafa yolu düşenlere duyurulur!
http://goo.gl/4QCjXG

GEZENBİLİR

İki gün önce mail olarak geldi. Belki duyuru yapmak istersiniz...?

SL%C4%B0DER(1).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR