Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,555
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

kokteknik' Alıntı:
sivasa 3 adet gelecek beraber kargolarsak iyi olur
defender 1 adet
hilux 1 adet
chrekoe 1 adet

:smiley:
Sayıda yanlış var sivasa 1 adet defender sağdan
1 adet defender soldan
1 adet hi lux
1 adet ford ranger
hayırlı işler dileklerimle ;)

Etiketler

karakoosh' Alıntı:
firma yetkilisi ile sabah konustum yaklaşık 300 sipariş icin , bana bugun yarın geri dönecekler bende riziko boyutuna göre karar vereceğim.250 sipariş olayına gelince ürün her araca uygulanabilecek tek tip ürün olsaydı ben zaten 300 değil 500 tane sipariş ederdim kimseye sormadan ama marka model ayırdığı icin elimde bir ürün kalmazken diğerini iki yıl satmaya calışmak istemedim.ama bakalım , benim amacım insanlar benim 88 model defenderimdan benim arabayı aldığımın iki katı para kazanmaya calıştığını görünce bu işin böyle gitmemesi icin ise yön vermek , en azından pratik metodlarla araclarımızı güzelleştirmek

kendim boru vinc tamponu yapacağım sanrım maksimum 350 tl ye cıkartırım
ön kaputu şekillendireceğim bunu fazlaca emek ve 20 liraya halletmeyi planlıyorum , yeni tip kaput yapacağım
arac folyo ve sticker icin fiyatları acıklayacağım m2 si 20 lira civarina fiyat aldım daha tepelerine binmedim ,el kadar sticker icin 30 lira isteyen oldu.
jantlarla ilgili bir sürprizim olacak bunun detaylarını ilk numuneden sonra konusalım
kapı panzalotlarını araştırıyorum polyesterden yapmak kolay orjinal gibi yaptıracak yada kaplatacağım.

bunlarla ilgili bizlerin salak olmadığını yada paranın bizlerede batmadığını bazı arkadaşlara göstereceğim.tabii imkan ve vakit benim icin cok önemli taahhüt sektöründe olduğum icin bos zamanlarımı bunla dolduruyorum , ticari olmadığından yavaş ilerliyor.inşallah yakinda bir fabrika binasına tasınacağım o zaman belki imalat icinde kolları sıvar hobiyi ticarete dönüştürürüm ,şimdilik işimden memnunum.

n m
Önder bey sizi gerçekten tebrik ederim defendere hidrolik direksiyon için araştırdık çıkan fiat en düşük 1750 tl biz 700 tlye kendimiz hallettik offroadcuları bazı insanlar parasının sayısını bilmiyor sanıyor bu tür çalışmalarınızın devamını dilerim saygılarımla :smiley:

DEMİRAL' Alıntı:
Önder bey sizi gerçekten tebrik ederim defendere hidrolik direksiyon için araştırdık çıkan fiat en düşük 1750 tl biz 700 tlye kendimiz hallettik offroadcuları bazı insanlar parasının sayısını bilmiyor sanıyor bu tür çalışmalarınızın devamını dilerim saygılarımla :smiley:
hüseyin bey hidrolik direksiyon konusunu biraz açarmısınız kuzenimde de defender var ve bu konu eminim onun da ilgisini çekecektir..

DEMİRAL' Alıntı:
Sayıda yanlış var sivasa 1 adet defender sağdan
1 adet defender soldan
1 adet hi lux
1 adet ford ranger
hayırlı işler dileklerimle ;)

iyi akşamlar , defender icin sadece sağdan model var bende düz dizel aracıma sağdan takacağım eğer isterseniz 2 sağdan gönderirim.

arkadaşlar iyi akşamlar ,

ürünler gümrükten normalde bugün cıkacaktı , ancak gümrük memuru ürünlerin muhteviyatını görmek istemiş bir kac koliyi acıp bakacaklarmış bu işlemi yarın yapacaklar yarın akşam yada ertesi gün ürünler elime gececek inşallah , hepinizin siparişlerini teker teker not aldım telefon numaralarınızdan hepinize ulaşacağım , telefonunu yazmamış arkadaşlar özelden telefonlarını bildirebilir yada ben benim cep telefonumu yazayım ,

0 532 327 32 45 Önder .

mujdeler olsun snorkeller artık depoda , gerci adam ayarlayamadık diye hepsini taşımak zorunda kaldık ama olsun bunada şükür.

bundan sonra artık top sizde , almak isteyen arkadaşlar icin hesap numaramı bir sonraki mesajda paylaşacağım.fiyat 200 TL bildiğiniz üzere, koli ebatları biraz büyük kargo pahalı olmasın diyenler icin koliden cıkarıp posete sarıp gönderebilirim.yada ptt uygun gönderiyormuş herhalde.neyse telefon numaramı tekrar yazayım ona göre arayıp nasıl gönderilmesini istediğinizi söylersiniz .

Telefon 0 532 327 32 45

Hesap numarası ,

AKBANK 3. Sanayi Sitesi Şubesi 617 Şube Kodu 39543 Hesap Numarası , IBAN TR04 0004 6006 1788 8000 0395 43

Hesap sahibi Önder Karakuş

Telefon 0 532 327 32 45

selam arkadaşlar artık bundan böyle yine bu topikten bol bol araçlarınıza taktığınız snorkellerinizile FOTOĞRAFLARINIZile bekliyoruz ;)

Gunaydın Arkadaşlar ;

Kargo fiyatları ile ilgili malumat aldım ,

Yurtici kargo 30-40 TL ister

PTT kargo 8-10 TL ister malum fiyat basbas bağırıyor.bilgilerinize...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR