firma yetkilisi ile sabah konustum yaklaşık 300 sipariş icin , bana bugun yarın geri dönecekler bende riziko boyutuna göre karar vereceğim.250 sipariş olayına gelince ürün her araca uygulanabilecek tek tip ürün olsaydı ben zaten 300 değil 500 tane sipariş ederdim kimseye sormadan ama marka model ayırdığı icin elimde bir ürün kalmazken diğerini iki yıl satmaya calışmak istemedim.ama bakalım , benim amacım insanlar benim 88 model defenderimdan benim arabayı aldığımın iki katı para kazanmaya calıştığını görünce bu işin böyle gitmemesi icin ise yön vermek , en azından pratik metodlarla araclarımızı güzelleştirmek
kendim boru vinc tamponu yapacağım sanrım maksimum 350 tl ye cıkartırım
ön kaputu şekillendireceğim bunu fazlaca emek ve 20 liraya halletmeyi planlıyorum , yeni tip kaput yapacağım
arac folyo ve sticker icin fiyatları acıklayacağım m2 si 20 lira civarina fiyat aldım daha tepelerine binmedim ,el kadar sticker icin 30 lira isteyen oldu.
jantlarla ilgili bir sürprizim olacak bunun detaylarını ilk numuneden sonra konusalım
kapı panzalotlarını araştırıyorum polyesterden yapmak kolay orjinal gibi yaptıracak yada kaplatacağım.
bunlarla ilgili bizlerin salak olmadığını yada paranın bizlerede batmadığını bazı arkadaşlara göstereceğim.tabii imkan ve vakit benim icin cok önemli taahhüt sektöründe olduğum icin bos zamanlarımı bunla dolduruyorum , ticari olmadığından yavaş ilerliyor.inşallah yakinda bir fabrika binasına tasınacağım o zaman belki imalat icinde kolları sıvar hobiyi ticarete dönüştürürüm ,şimdilik işimden memnunum.
n m