Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,720

Etiketler

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

iyi akşamlar ;

ürünler gümrük işlemini tamamladı , ürün isteyen arkadaşlar icin hesap numaram ;

AKBANK 3. Sanayi Sitesi Şubesi 617 Şube Kodu 39543 Hesap Numarası , IBAN TR04 0004 6006 1788 8000 0395 43

Fiyat Bildiğiniz Üzere 130$ yani 200 TL , ödeme yaparken acıklama bölümüne cep telefonunuzu yazarsanız.Sizi geri arayıp , marka ve adres bilgilerini alacağım.

Hepimiz güle güle kullanalım.

nrlates' Alıntı:
90 Model 3K Pajero için geldiyse yada bi modelinki uyuyorsa sırada bende varım.

iki tip pajero geldi ancak hangisi uyar bilmiyorum , ama 3k bir pajero denk getireyim en azından dıştan kontrol eder size haber veririm.

mserdemir' Alıntı:
l200 l200 hadı hocam l200 var de

bana l200 hava filtresi ne tarafta söylerseniz size bilgi vereceğim.araca karşıdan bakarken sağdamı soldamı , direksiyonamı mı yakın yoksa farın önündemi?

benim 06 jeep kj için model yok ama elinizdekilerden belki uydurabilirim.
bende izmirdeyim ürünleri görebileceğim bir yer var mı?

2004 G.Vitara filtre sağda,

Elinizde bu araç için var mıdır?

Teşekkürler.

Hepiimize hayırlı olsun...

Önder bey size e-mail attım. Mümkün olduğunca çabuk dönermisiniz bana telefonla...

Internete siteye felen vakit ayıramıyorum hiç...

Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri