__ C J 7 __
Zirve
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel
vatana millete hayırlı olsun
vatana millete hayırlı olsun
karakoosh' Alıntı:Hesap numarası ,
AKBANK 3. Sanayi Sitesi Şubesi 617 Şube Kodu 39543 Hesap Numarası , IBAN TR04 0004 6006 1788 8000 0395 43
Hesap sahibi Önder Karakuş
Telefon 0 532 327 32 45
AL1820' Alıntı:alan arkadaşlar, resimlerikoyarsa satışa da yardımcı olur diye düşünüyorum
__ C J 7 __' Alıntı:vatana millete hayırlı olsun
ssarp' Alıntı:95 grand cherokee me 1 adet istiyorum.
nasıl temin edebilirim.
elinizde yeterince varmı bilgi verirseniz ücreti göndereyim.
0532 246 64 29
white lion' Alıntı:önder bey havale işlemlerine başlıyoruz galiba birde ne kadar yatıracağız toplam türk parası söylerseniz hesabınıza aktarayım.İlginize teşekkürler...
efulim_61' Alıntı:önder bey benim pajeroya uygun varmı haber verecektiniz.eğer haber verirseniz ona göre hareket edeceğiz.
önder bey hesabınıza 200 tl yi geçmiş bulunuyorum.Elinize emeklerinize sağlıkkarakoosh' Alıntı:200 TL hesaba yatıran snorkeli kapar.
karakoosh' Alıntı:sayın efulim haber vereceğim ancak işim bu aralar o kadar yoğunki neredeyse lavaboya gidecek vakit yok , bana biraz zaman verin soz verdim sizin araca bakacağım , birde mitsubishi magnum olan arkadaşım vardı sağolsun benimle bekledi gün saydı onada sözüm var o aracın benzerini buldum gidip kontrol edeceğim, ssang yong lu arkadaşlar var.vitaralar var kimseyi unutmadim hepsinin notu var sadece zamana ihtiyacım var .kusuruma bakmayın.
DEMİRAL' Alıntı:Önder bey telefonla görüşmüştük sivastan demiral defendere sağdan ama yandan değil çamurluk üstünden bağlana bilecek varsa görüşelim hemen havalenizi yapayım ben biraz farklı olsun istiyorum malum < defenderler standartlara değil herkezin zevkine göre dizayn edilir > eğer yardımcı olursanız sevinirim hayırlı işler dileklerimle