Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,717

Etiketler
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

95 grand cherokee me 1 adet istiyorum.
nasıl temin edebilirim.
elinizde yeterince varmı bilgi verirseniz ücreti göndereyim.
0532 246 64 29

karakoosh' Alıntı:
Hesap numarası ,

AKBANK 3. Sanayi Sitesi Şubesi 617 Şube Kodu 39543 Hesap Numarası , IBAN TR04 0004 6006 1788 8000 0395 43

Hesap sahibi Önder Karakuş

Telefon 0 532 327 32 45

önder bey havale işlemlerine başlıyoruz galiba birde ne kadar yatıracağız toplam türk parası söylerseniz hesabınıza aktarayım.İlginize teşekkürler...

alan arkadaşlar, resimlerikoyarsa satışa da yardımcı olur diye düşünüyorum

önder bey benim pajeroya uygun varmı haber verecektiniz.eğer haber verirseniz ona göre hareket edeceğiz.

AL1820' Alıntı:
alan arkadaşlar, resimlerikoyarsa satışa da yardımcı olur diye düşünüyorum

hepsini resimledim ama bugun koymaya yetişmedi yarın butun urunlerin resimlerini koyacağım.

__ C J 7 __' Alıntı:
vatana millete hayırlı olsun ;)

teşekkürler.

ssarp' Alıntı:
95 grand cherokee me 1 adet istiyorum.
nasıl temin edebilirim.
elinizde yeterince varmı bilgi verirseniz ücreti göndereyim.
0532 246 64 29

elimde mevcut ancak sizinki zj herhalde değil mi? herikiside var bana xj yada zj olduğunu söylerseniz göndereyim.

white lion' Alıntı:
önder bey havale işlemlerine başlıyoruz galiba birde ne kadar yatıracağız toplam türk parası söylerseniz hesabınıza aktarayım.İlginize teşekkürler...

200 TL hesaba yatıran snorkeli kapar.

efulim_61' Alıntı:
önder bey benim pajeroya uygun varmı haber verecektiniz.eğer haber verirseniz ona göre hareket edeceğiz.

sayın efulim haber vereceğim ancak işim bu aralar o kadar yoğunki neredeyse lavaboya gidecek vakit yok , bana biraz zaman verin soz verdim sizin araca bakacağım , birde mitsubishi magnum olan arkadaşım vardı sağolsun benimle bekledi gün saydı onada sözüm var o aracın benzerini buldum gidip kontrol edeceğim, ssang yong lu arkadaşlar var.vitaralar var kimseyi unutmadim hepsinin notu var sadece zamana ihtiyacım var .kusuruma bakmayın.

karakoosh' Alıntı:
200 TL hesaba yatıran snorkeli kapar.
önder bey hesabınıza 200 tl yi geçmiş bulunuyorum.Elinize emeklerinize sağlık
benim adresim varmıydı sizde yoksa yenin yazayımmı.

karakoosh' Alıntı:
sayın efulim haber vereceğim ancak işim bu aralar o kadar yoğunki neredeyse lavaboya gidecek vakit yok , bana biraz zaman verin soz verdim sizin araca bakacağım , birde mitsubishi magnum olan arkadaşım vardı sağolsun benimle bekledi gün saydı onada sözüm var o aracın benzerini buldum gidip kontrol edeceğim, ssang yong lu arkadaşlar var.vitaralar var kimseyi unutmadim hepsinin notu var sadece zamana ihtiyacım var .kusuruma bakmayın.

estağfirullah ne kusuru asıl siz bizim kusurumuza bakmayın biraz sıkıştırdık ama bir an önce görmek istiyoruz.sıkıntı yok beklemedeyiz....

Konuya tam vakıf olamadım ama 2011 L200 e uygun varsa bende alabilirim. Teşekkürler.

Snorkel bekleyen arkadaşlar için bana gelen 2 adet resimlerini koyuyorum herkesin içi rahat olsun

Önder Bey'e havalenizi yapın snorkelinizi kapın...

Fotoraf-0037.jpg

Fotoraf-0038.jpg

Fotoraf-0039.jpg

Önder bey telefonla görüşmüştük sivastan demiral defendere sağdan ama yandan değil çamurluk üstünden bağlana bilecek varsa görüşelim hemen havalenizi yapayım ben biraz farklı olsun istiyorum malum < defenderler standartlara değil herkezin zevkine göre dizayn edilir > eğer yardımcı olursanız sevinirim hayırlı işler dileklerimle :smiley: :smiley: :smiley:

DEMİRAL' Alıntı:
Önder bey telefonla görüşmüştük sivastan demiral defendere sağdan ama yandan değil çamurluk üstünden bağlana bilecek varsa görüşelim hemen havalenizi yapayım ben biraz farklı olsun istiyorum malum < defenderler standartlara değil herkezin zevkine göre dizayn edilir > eğer yardımcı olursanız sevinirim hayırlı işler dileklerimle :smiley: :smiley: :smiley:

Hüseyin abi biliyorumda , sen bana izmire geleceğim dedin ben seni izmire geleceksin beraber deneyeceğiz diye bekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR