Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,349
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

yok öle bişi stress yok stress yok sadece heyecan var beklik....

Etiketler

merhaba arkadaslar ,

aslinda daha once soyledigim gibi zaman vermekten korkuyorum bu yuzden zaman vermeyecegim ama sanirim bizim kargoyu ara dolmusla gondermisler.bu kadar zamanda gemi dunyayi dolasir gelirdi.adamlar surekli tarih guncelliyor.gumruk acentesi benden muzdarip , en son gemi acentesini arayip tehdit edeyim dedim , delimisin dediler , isin ozu bizim snorkellerin gelisi Allah a kaldi, gumrukcu bu cok normal acele etmeyin bu adamlar hep boyle calisir diyorlar.benim tahminim su ;

ben urunleri CIF denen sistemle aldim , yani urun izmir liman teslimi olarak odendi , saticida muhtemelen en ucuz firmayi buldu ona verdi isi , bunlarda piyasanin en dandik firmasi , gemide masraf az olsun diye kurekciler var :D , yada yelkenli gemi ile geliyor ama ruzgar ters , bizim gemi mehteran gibi iki ileri bir geri 1 ayda gelecek yolu 3 ayda gelecek herhalde .arkasta calisan arkadasim var ,diyorki adamlar 15 i der 12 sinde getirir diyor bizim ki 14 u diyor insallah 28 inde getirir.

hepinizden ozur diliyorum ve biraz daha sabir bekliyorum.umarim yakin tarihte snorkeller elimizde olacak.

karakoosh' Alıntı:
merhaba arkadaslar ,

aslinda daha once soyledigim gibi zaman vermekten korkuyorum bu yuzden zaman vermeyecegim ama sanirim bizim kargoyu ara dolmusla gondermisler.bu kadar zamanda gemi dunyayi dolasir gelirdi.adamlar surekli tarih guncelliyor.gumruk acentesi benden muzdarip , en son gemi acentesini arayip tehdit edeyim dedim , delimisin dediler , isin ozu bizim snorkellerin gelisi Allah a kaldi, gumrukcu bu cok normal acele etmeyin bu adamlar hep boyle calisir diyorlar.benim tahminim su ;

ben urunleri CIF denen sistemle aldim , yani urun izmir liman teslimi olarak odendi , saticida muhtemelen en ucuz firmayi buldu ona verdi isi , bunlarda piyasanin en dandik firmasi , gemide masraf az olsun diye kurekciler var :D , yada yelkenli gemi ile geliyor ama ruzgar ters , bizim gemi mehteran gibi iki ileri bir geri 1 ayda gelecek yolu 3 ayda gelecek herhalde .arkasta calisan arkadasim var ,diyorki adamlar 15 i der 12 sinde getirir diyor bizim ki 14 u diyor insallah 28 inde getirir.

hepinizden ozur diliyorum ve biraz daha sabir bekliyorum.umarim yakin tarihte snorkeller elimizde olacak.

hocam sen hıc gerılme herkez bılıyor neyın ne oldugunu burda yazılanları çoğu şaka
dıger konudada emın ol elınde urunlerın cogu satılacaktır gerı kalanıda zaman ıcınde tukenecektır

benım l 200 ıcınde gelıyor demı taa ılk sıparıs verenlerdenım ben

2004 model l200 magnum

EOMAR' Alıntı:
eee haber yokmu...

haberler güzel , gemi şu an izmi limanda yük boşaltıyor ,boşaltma iki gün sürermiş. ondan sonra evrak ve yük kontroller başlayacakmış .Gümrükcüler evrakları aldı işlemler başladı , yük boşalacak gümrük kontrolünden sonra malı bize verecekler inşallah .

hani zaman vermeyimde bu aralar mailleri atacağım inşallah.

iyi akşamlar.

90 Model 3K Pajero için geldiyse yada bi modelinki uyuyorsa sırada bende varım.

hadi bakem hayırlısı mallar geldi he gözümüz aydın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR