Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,834
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

karakoosh' Alıntı:
birebir galloper icin yok ama ikimizde izmirdeyiz butun snorkelleri deneme fırsatımız olur musait bir zamanda gelirsiniz hem cayımızı icer hem deneriz , tanısma firsatımız olur.

Tamam Önder bey çok tşkler, önümüzdeki hafta içi büyük ihtimalle nasipse 1998 model dizel Galloper alınacak, ilk iş sizinle irtibata geçeceğim. Dodik ve yükseltme de düşünüyorum ama pek bulunmuyor sanırım.Saygılar

Etiketler

2006 Ford Ranger (eski kasa) için uygun snorkel varsa eğer listenize benide yazarsanız çok sevinirim... Saygılar..

kht58' Alıntı:
2006 Ford Ranger (eski kasa) için uygun snorkel varsa eğer listenize benide yazarsanız çok sevinirim... Saygılar..

Korkut bende hılux 106 için beklemedeyim. Büyük ihtimalle benim araca uyan snorkel, senin araca da uyacaktır. Şafak sayıyoruz...

Amca haberini bekliyorum sabırsızlıkla o halde

karakoosh' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar , geldik neredeyse işin sonuna aşağıda resimlerini ve adetlerini koyduğum snorkeller önümüzdeki hafta Türkiyeye doğru yola cıkıyor tahmini 30 ila 40 gün arası bir sürede elmde olmasını bekliyorum.Bu süre zarfında ön sipariş almayı düşünüyorum .yani alıcı istediği ürünü alacağı adeti ve iletişim ve adres bilgilerini karakoosh@yahoo.com mail adresime bildirirse kendisi icin ürün ayrılmış olacak , ürünler elime gecmeden Allah korusun bir aksilik cıkma riskine karşı para kabul etmeyeceğim , ürünler gelince bilgilendirip satışı gercekleştireceğim.Ürünler sınırlı sayıda olduğu icin almak isteyen arkadaşlarımıza sıkıntı olmaması icin bu sistemi düşündüm , ön sipariş aldıkca ürün sayılarını yazacağım.Bu işe cekinerek ön ayak oldum her arac sahibi üye olduğu diğer forumlarda reklamımı yaparsa memnun olurum.Bayağı para bağladım malum hızlı bir şekilde geri dönmesini bekliyorum.Ayrıca adamlardan iki adet airjack yani eksoz gücüyle şişen şişme kriko aldım bunlarıda arazi koşullarında test edeceğim.sonucları sizinle paylaşırım ,ben daha önce binek arac icin olanını kullandım bircok kez cok memnun kaldım inşallah kaliteli birşeyse cok iş görür.

Ürün fiyatına gelince ; 130 $ bütün ürünler sabit fiyat (İzmirden kargo bedeli haric , onunla ilgili kargo firması ile indirimli nasıl gönderirim diye konusacağim .)

Şimdilik durum bu , ben 40 gün sayıyorum.

İlk sipariş benim , defender kaldı 39 adet.

fiyat zaten 130$ idi .zam yok fix fiyat :smiley:) pazarcılar gibi bağıra bağıra satacaz herhalde.gerci burdan baska yerede duyurmadım ürünler gelmeden , hele bir gelsin hayırlısıyla.

ranger icin gelince deneme fırsatımız olur diye tahmin ediyorum.

müjde . bir aksilik olmazsa gemi 14 nisanda izmir limandaymış. yani şafak harbi harbi 13 oldu.

kokteknik' Alıntı:
konunun tamamını okumadım Ama defender için bende istiyorum listeye adımı yazıverin bedelini hemen havale yapabilirim
selamlar

Bülent bey merhaba , şimdilik havale yapmanıza gerek yok , ürünler sağ salim bir gümrükten cıksın size ulaşacağım.

Davul zurna da SİVAS tan olsun

<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/IwkOWs0CUI0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

malzemeden önce geldi,Davul zurna.vallahi anın da gelmiş.Sivas işi bir halay ,fena da olmuyor.bu kadar zırzop müzik içinde dolaşıken,davul zurna iyi oldu.paylaşım için teşekürler.

freegraf' Alıntı:
malzemeden önce geldi,Davul zurna.vallahi anın da gelmiş.Sivas işi bir halay ,fena da olmuyor.bu kadar zırzop müzik içinde dolaşırken,davul zurna iyi oldu.paylaşım için teşekürler.

Beğenmenize sevindim, önder beyin yaptıklarına karşı bizimde çorbada tuzumuz olsun,bir faydamız olsun istedim. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,783
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri