Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,355

Etiketler

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

[attachment=1]

sipariş listesini aşağıya ekliyorum , yanlış ürün olduğunu yada ürün almak isteyen lütfen beni karakoosh@yahoo.com dan snorkel konulu mesaj ile bilgilendirsin.

TOYOTA 75 SERIES
ALTAY41 1 ADET

TOYOTA 80 LC
ALTAY41 1 ADET

CHEROKEE ZJ
HALUK DURAKOĞLUGİL 2 ADET
EROL GÜRSOY 1 ADET
ÖZCAN ÖZDEMİR 2 ADET
ALP TOKAT 1 ADET
SEFER TOLGA TOS 1 ADET
YAVUZ CELİKEL 1 ADET

LC 100
RAIDER 1 ADET

DEFENDER
HALUK DURAKOĞLUGİL 1 ADET
BEN 1 ADET
YAVUZ CELİKEL 1 ADET

CHEROKEE XJ
ÖZCAN ÖZDEMİR 2 ADET
SALİH KILIC 1 ADET

PAJERO L047
TANER NALBANTOĞLU 1 ADET
EKSPER OTO 2 ADET

HILUX 106
ÖMER YILDIRIM 1 ADET
MUSTAFA DEMİREL 1 ADET

LADA NİVA
YAVUZ CELİKEL 1 ADET

VİTARA
8 BİR CEYREK 1 ADET

siparis son.jpg

Önder Bey kolay gelsin, fiyatları tekrar hatırlatırmısınız lütfen, faydası olacaktır. Yeni bakanlar için...

gunaydin

14 oldu safak.

safak yaklastıkca bende stress yapıyor , hayırlısıyla bir alsam sunları elime.

Benim siparişte zj değil xj olacak ürünlerden biri, yanlış olmuş liste düzeltelim lütfen.

karakoosh' Alıntı:
gunaydin

14 oldu safak.

safak yaklastıkca bende stress yapıyor , hayırlısıyla bir alsam sunları elime.

Abi bir kamyon snorkel çok gelmesin elinize :D
Stresinizi anlıyorum, malzemeler gelince siz alacağınız duaları düşünün geçer :smiley:

bende 1 adet xj snorkel istiyorum. kiminle irtibata gecmek gerekiyor yetkili ararsa sevinirim serkan 533 454 21 65

merhabalar , serkan bey ,

siparişinizi mailden gördüm not aldım ürünler gelince size bilgi vereceğim.

bekirnayır' Alıntı:
bende özelden ZJ için istemiştim bir tane...

sizin mesajı kaydetmişim fakat yazarken gözümden kacmış özür dilerim , iletişim bilgileriniz bende ürünler gelince haber vereceğim.

selten35' Alıntı:
Slmlar, 1998 Hyundai Galloper 5 Kapı içinde snorkel var mı?

birebir galloper icin yok ama ikimizde izmirdeyiz butun snorkelleri deneme fırsatımız olur musait bir zamanda gelirsiniz hem cayımızı icer hem deneriz , tanısma firsatımız olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR