Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,357
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

byseyyah' Alıntı:
Olay budur işte. Her iki tarafta gerekeni yapınca işler talılıkla çözülüyor. Önder bey size teşekkür etmek istiyorum, gerçekten faydalı bir sıkıntıya girmişsiniz, inşallah sonu iyi olacak gibime geliyor. Neyse bende 106 hılux için beklemedeyim. Şafak saymayı bıraktınız ama, bilgi için soruyorum geliş tarihi neydi ürünlerin.

ürünler fotolar doğruysa kamyona yüklendi , gemiye gidiyor 3 gün gemi beklese , 27 gün sürüyormus Türkiye , gümrükte 3 gün kalsa 33 lük tesbih cekecez herhalde.

kesin bilgileri gönderecekmiş yetkili bugün haber verdi.

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
Dikkatimi birşey çekti defender için benzinlilerin snorkeli sağda, dizel tdi lerinki solda diye biliyorum.Gelen snorkellerde sorun yok değilmi. Malum memlekette 300 tdi bol, TD5 yok denecek kadar az.

Siparişim bakidir.

adamlara sordum soldan snorkel yokmus ellerinde ben düz dizel icinde aynı urunu uyduracam , fotolarını ceker ornek teskil etmesi icin koyarım buraya.

BOBO' Alıntı:
Keşke Disco için de olsaydı.
Çok yazık ...

aslında disco icin de temin etmek mumkun yanlız biraz zaman ve ilave para gerekiyor.birde en az 200 -300 tane olacak ki uygun fiyatlı olsun , yeteri kadar talep olur ve elimizdeki ürünleri cabuk eritebilirsek , belki bir sortide onun icin yaparız , ama bu islem 3-4 ayı bulur o zamana da muhtemelen insanların hevesi kacar.

karakoosh' Alıntı:
ilk sayfadaki proforma faturadır , oradaki ürünler ve miktarları var pajero icin iki tip geliyor onlardan biri uymazmı acaba?

Sanırım o ikisi olmuyor ama araştırıcam biraz teşekkürler

merhabalar ;

gemi 11 mart ta yola cıktı , 28 gun sonra (film gibi oldu ) izmir limanda olacak insallah .ondan sonra baslıcam pazara cıkarmaya semt pazarlarında satacaz herhalde internette satamadık :smiley:)

Konuyu kaç zamandır okumuyordum...

Kemal abiyle tatlıya bağlandığına sevindim :smiley:

Bende ilk başta sürtüşüvermiştik onunla, 3-5 gün sonra dağbaşında birisi bana süper yardım etti, akşam kampta yanına gittim teşekkür ederim tanışayım diye... Nette çatır çatur giriştiğimiz Kemal abiymiş, hemde hemşeriymişiz ;D ;D

Saygılar Kemal abi...

İyidir Kemal abi...

Önder bey hiç canınızı sıkmayın, satılır....

Ben nete bi süre giremeyebilirim, yeni bi iş durumum var.....
Bu konuyada bakamayabilirim....
Sms ve e-mail' de okumuyorum.... :smiley: Benimle lütfen verdiğim numaralardan bağlantıya geçin geldiğinde.... :smiley:

benim rezervasyon bakidir di mi? 95 Grand Cherokee ZJ 5.2

Bide, inşallah kutu içi bu parçalarda mevcuttur....

Uydurma v.s. kesinlikle içime sinmiyor....

[attachment=1]

Saygılar abi...

snorkel-grand-cherokee-96-98.jpg

Alfonse' Alıntı:
Önder bey hiç canınızı sıkmayın, satılır....

Ben nete bi süre giremeyebilirim, yeni bi iş durumum var.....
Bu konuyada bakamayabilirim....
Sms ve e-mail' de okumuyorum.... :smiley: Benimle lütfen verdiğim numaralardan bağlantıya geçin geldiğinde.... :smiley:

benim rezervasyon bakidir di mi? 95 Grand Cherokee ZJ 5.2

Bide, inşallah kutu içi bu parçalarda mevcuttur....

Uydurma v.s. kesinlikle içime sinmiyor....

sanırım icinde hepsi var zaten resimlerde gorduyseniz kocaman kutularda geliyor urunler , gelince gorecez artık .iyi akşamlar.

[attachment=1]

Saygılar abi...

CRAVE' Alıntı:
safak üç beş gün artmış ama napalım bekliyoruz

safak aslında 3-5 gun atmamış , bu cekik gozluler urun hazır , parayı gonder gemiye verelim dedi , 28 gunde geliyor diye , bende temkin payı 35 gun dedim gemi beklerler gumruk falan , daha sonra parayı gonderince elimize bazıları yok imal edelim dedi , kavga dovus ben soz verdim bu tarihte olacak diye sıkıştırdım ancak bu kadar becerebildim.
tahmini 25 gun sonra elimizde inşallah.

Alfonse' Alıntı:
Konuyu kaç zamandır okumuyordum...

Kemal abiyle tatlıya bağlandığına sevindim :smiley:

Bende ilk başta sürtüşüvermiştik onunla, 3-5 gün sonra dağbaşında birisi bana süper yardım etti, akşam kampta yanına gittim teşekkür ederim tanışayım diye... Nette çatır çatur giriştiğimiz Kemal abiymiş, hemde hemşeriymişiz ;D ;D

Saygılar Kemal abi...

İyidir Kemal abi...

Teşekkürler Alp kardeşim.
bizim kimse ile bu ölümlü dünyada kavgamız olmasın diye verdiğimiz gayreti, bazen sürçi lisan eden dilimiz sabote etmekte.. içimiz ne ise, dışımızda odur. tanıyan en iyi senin gibi gördüğünde tanır. seni özledim,kendine iyi bak,sevgi ile kal herzaman..

Önder bey,
O kadar karamsar olmayın,aslında sizin şu snorkellerin gelmesini bekleyen o kadar çoook insan varki.. ama kimse ses etmiyor, çünkü herkesin kafasında nasıl bir ürün geleceği şüphesi var ve ne olur ne olmaz diye çekimser kalıp sipariş veripte kendilerini bir taahhüde sokmak istemediklerinden.. ama onlarda şunu biliyorlar ki, zaten piayasada olmayan bir ürünü belkide bir çok kişi aramakta ve bulduklarınında fiyatının zaten uçuk kaçık olduğunun malum olduğunu... asıl mesele,son 5 yıldır bugünkü offroad camiasında olan arkadaşlarımızın çoğu bir özenti uğruna arazi aracı sahibi olmaktalar, ama bu işi profesyonelce takip eden sayısı çook az.. olanlarda zaten bu camia içinde ticaretine soyunmuş bile.. bizler ne zaman arazi araçlarımıza gerektiği değerde aylık bütçe ayırıp harcamaya başlar isek, o zaman korkusuzca offroad cu olabiliriz. çünkü istediğimiz ve ihtiyacımız olupta Türkiye'de bulamadığımız veya bulduğumuzda da fahiş fiyat ile bulabildiklerimizi, bugünkü değerlerinin belkide yarı fiyatına bulabileceğiz. işte o nedenle sizin yaptığınız bu işi bu camiada olupda yapmak isteyip ama cesaret edemeyen çok kişi var.. size ilk yazımda muhalefet olmuş gibi göründüğüm için tekrar bağışlayın.. ama sizede bir tavsiye, asla malınızı veya ürünlerinizi,yaptığınız ticareti küçümsemeyin ve sabredin.. sözünüzü tutup ürünleri teslim edebileceğinize eminseniz daha ne söyleniyorsunuz ki.. dua edin geminiz arap ülkelerindeki karışıklığın yatışması ardından yola çıkmakta.. çünkü o taraftan gelen tüm gemilerin aktarma veya uğrama limanı Mısır Port Said dir. benim mallarım yükleme için 56 gündür önce grevin bitmesini,şimdide birikmiş ve sırada yükleme için bekleyen yüzlerce geminin kendisine sırasının gelmesini beklemekte..Bu dünya da sadece ölüme çare yok. sabredin ve her şeyin hayırlısını dileyip bekleyin. Bakarsınız karaborsada satılır.. :smiley:) hayır işleriniz olsun..
Kemal Sarıgül

karakoosh' Alıntı:
sanırım icinde hepsi var zaten resimlerde gorduyseniz kocaman kutularda geliyor urunler , gelince gorecez artık .iyi akşamlar.

Valla bu konu benim kafamı çok mesgul ediyor... Ama mesajınız rahatlattı ben...
Heyacanla bekliyorum...

Kaldı 24 gün... 11-17 Nisan haftası buradalar inşallah.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR