fsirin
Karavan Yönetim
Kombi kullanımı teknik olarak mümkün ama standart kombilerdeki sirkülasyon pompasının 220V olması ve 100-150W tüketiyor olması, 12V sistemimizden ısınma için epeyce güç harcamamızı gerektirecektir.
sayın fsirinKombi kullanımı teknik olarak mümkün ama standart kombilerdeki sirkülasyon pompasının 220V olması ve 100-150W tüketiyor olması, 12V sistemimizden ısınma için epeyce güç harcamamızı gerektirecektir.
Tabiki uygun invertörle sorun olmayacaktır. 220V Buzdolabı motorunun gerektirdiğinden daha ufak bir invertör bile yeterli olabilir. (Sirkülasyon pompasının fan karakteristikli olması nedeniyle). Ancak çalıştığı sürece 100-150W elektrik tüketimi olur. Bu da 12V tarafında invertörle birlikte 9-14A gibi tüketim gerçekleşir.sayın fsirin
yeterli güçte bir invertör ile bu sorunu çözmek mümkün olabilirmi ne dersiniz.teşekkürler
Acsa otomotiv ikitelli de..Merhaba,
Airtronic D2 taktırmayı düşünüyorum. İstanbul için önereceğiniz bir firma var mı ?
Selamlar
Tunç
2. kısmı geçiyorumilk aklıma gelen çözüm aracın tavanına bir pencere açarak ısınınca yükselen sıcak havanın çadırın içine girmesini sağlamak. Truma S tipi ısıtıcılar E tipi olanlardan daha ucuzdur. E tipi olanların dış tarafı fazla ısınmadığı için dolap içine de montajları mümkün.
Alternatif çözüm:
Içine 2 litre sıcak su konabilen böyle bir torba bir gece yatağı sıcak tutar.
Ekli dosyayı görüntüle 54591
sitesine baktım yarin arıyacağım firmayı fiyat bilgisi içinKonya imalatı sws föhn var. Kamyoncular çok kullanıyor. Webasto aynı sistem.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi