Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,704

Etiketler
Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

emiRSzn' Alıntı:
allahına gidiyim tayfun abi ben hazırım
;D
biliyorum olduğunu da, benim oltaya çekmek istediiim başkalarıda var aslında aha bak yukarda nası vuruyo oltaya inceden... ;D ;D ;D

OLTADA OLAN BİRİ VAR MESELAA.1 BALUKKKK

tayfun61' Alıntı:
biliyorum olduğunu da, benim oltaya çekmek istediiim başkalarıda var aslında aha bak yukarda nası vuruyo oltaya inceden... ;D ;D ;D

balık demişken oltalarıda alın Bayram abi aracıyla uğraşırken biz baklık tutarızzzz ::smiley: ;D

Bayram abi çıkar şu ford'u garajdan da bizimde gözümüz açılsın resmini koyuyosun profile herkeste ölesine resim sanıyo yapma böle bak ford'a şikayet edicem seni aracı mahsur tutuyo diye ;D ;D ;D

general lee' Alıntı:
bizde yalan yok kardeşimmmm :D :D
zinhar, kaçınmak lazım özeliklan, yav he yav Bayramım çıkar f350' yi bak ayıp oluyo cemaate ayrıca canavar biraz nefes alsın kaldı orda un çuvallarının arasında :p

yöreyi bilmeyen arkadaşlar yarın biz bu güzergahtan gidecez sağolsun emeği geçen arkadaşımıza çok güzel anlatmış buyrun hepberaber bakalım
http://www.arakli.gen.tr/forum/showthread.php?t=12240

Merhaba Mehmet kardeş,
Yaylalarada olay ne durumda rahat çıkılabiliyormu bu sıra denedinizmi.Hadi hamsi bitmeden bide yiyenbilir yapın bizlerde seyredelim.
Görüşmek üzere kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Mehmet kardeş,
Yaylalarada olay ne durumda rahat çıkılabiliyormu bu sıra denedinizmi.Hadi hamsi bitmeden bide yiyenbilir yapın bizlerde seyredelim.
Görüşmek üzere kalın sağlıcakla.

abi yaylalarda durum çok kötü yollar kapalı ya çökmüş yada çığ düşmüş açık değiller hamsi öle yok abi ya değmiyo aldığına :D :D :D

sisdagili61' Alıntı:
Mehmet kardeş olsun nisan ortası gibi olay çözülür.Yayla yolları bir şekilde açılır.Herşey gönlünüzce olsun,kalın sağlıkla.

abi uçurum kenarları olmadımı sorun olmuyoda hem uçurum hem çökme veya kayma oldumu sıkıntı oluyo abiii dediğin gibi nisan da açılır açılsın abi ya fazla bişey yapamıyoz gidiyoruz - dönüyoruz bir dağdan girip diğer dağdan çıkmak daha keyifli oluyooo

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR