Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,704
Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

tüm offroad tutkunları 14.03.2010 pazar günü santa harabelerine tur düzenliyorum herkesi beklerim

santa_harabeleri.jpg

Etiketler

Değerli emicelerum, sevgili uşaklar,
ellerunuze sağluk, habu sümelayi o açidan hiç gormemiş idum çok ğeyir goresunuz :smiley:

Not: yaz tatilinde bizimde katılabileceğimiz geziler düzenlerseniz müteşekkir oluruz.

Saygılar...

mrb mehmet arkaşım beni ilk sıraya yazarmısın.gerçek ten çok güzel bir gezi olacagını düşünüyorum.görüşmek dilegiyle..

buarada sevgili offroad arkadaşlarım tavan profilleri, sis lambaları, yan ve ön barlar, arka sticker için bana çok yardımcı oldunuz.inan hakkınızı nasıl ödeyeceğim bilemeiyorum:smiley: lafım ikinize....

kunfi' Alıntı:
Değerli emicelerum, sevgili uşaklar,
ellerunuze sağluk, habu sümelayi o açidan hiç gormemiş idum çok ğeyir goresunuz :smiley:

Not: yaz tatilinde bizimde katılabileceğimiz geziler düzenlerseniz müteşekkir oluruz.

Saygılar...

ne demek kardeşim buyur gell

emiRSzn' Alıntı:
buarada sevgili offroad arkadaşlarım tavan profilleri, sis lambaları, yan ve ön barlar, arka sticker için bana çok yardımcı oldunuz.inan hakkınızı nasıl ödeyeceğim bilemeiyorum:smiley: lafım ikinize....

ne demek emir kardeşim bayram abi olmasa zaten tadımız tuzumuz olmaz her ne kadar takılsamda kendisine abimdir.

valla süpersiniz ama bir eksik var bu grupta bir defenderin olması lazım gibi :D

ata036' Alıntı:
valla süpersiniz ama bir eksik var bu grupta bir defenderin olması lazım gibi :D

Tarık abi doğru sölüyosun eksiğimiz var :D :D :D senide aramızda görmek sevindirir bizi

general lee' Alıntı:
Tarık abi doğru sölüyosun eksiğimiz var :D :D :D senide aramızda görmek sevindirir bizi

allah nasip ederse bir gün etkinliklerinizden birine mutlaka katılacağım

KENAN61TS' Alıntı:
MEHMET GÜZERGAH HAKKINDA BİLGİ EDİNDİNMİ YUKARDA KAR FALAAN OLMASI FAZLA ZİRVE YAPALIM HARABELERİ GÖRELİM YANİ

abi güzergah yanboludan gidecez bende ilkdefa gidecem :D yolu bozukmuş kar varmı bilmiyorum pazar günü keşfedecez oraları :D :D :D

Siz karı Karadağ'da görecektiniz, hafta sonu
Hıdırnebi ayrımındaki çeşmeden Karadağ'a
doğru gideyim dedim...1-2 km sonra yol kapandı... :D :D

Selamlar

Ahh Karadeniz ahhh. 2011 gelince mart ayında bir haftalığına oradayım inşallah...

general lee' Alıntı:
abi güzergah yanboludan gidecez bende ilkdefa gidecem :D yolu bozukmuş kar varmı bilmiyorum pazar günü keşfedecez oraları :D :D :D

21 ŞUBAT'TA GİDEN VAR YOLU BULUP ZİRVE YAPAMAMIŞ KAR YOK AMA YOL BOZUK DİYORDU.TAM BİZLİK YANİ.ÖNÜMÜDEKİ GÜNLERDE YAĞMASA İYİ OLUR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR