Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,708
Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

80' Alıntı:
Siz karı Karadağ'da görecektiniz, hafta sonu
Hıdırnebi ayrımındaki çeşmeden Karadağ'a
doğru gideyim dedim...1-2 km sonra yol kapandı... :D :D

Selamlar

tarık abi sümeladan hızını alamadın herhalde :D :D :D

Etiketler

KENAN61TS' Alıntı:
21 ŞUBAT'TA GİDEN VAR YOLU BULUP ZİRVE YAPAMAMIŞ KAR YOK AMA YOL BOZUK DİYORDU.TAM BİZLİK YANİ.ÖNÜMÜDEKİ GÜNLERDE YAĞMASA İYİ OLUR.

çok güzel işte abi tam aradığımız yerr, pazar günü görüşmek dileğiyle :smiley:

mehmetcim geziye katılım konusunda eksiğimiz olmasın arkadaşlardan olanların kameralarını şarza bırakmaları konusunda bilgileri olsun bu gezide özellikle araçların normalin dışında zorlanmaması, (maçka gezisi örnekdir, kişileri yazmıyorum onlar kendilerini plaka ve tamponlardan ve balatalardan biliyolar), lüzumsuz gaza gelmelerde kesinlikle imtina edilmesi gerekmektedir, ve son olarak gezi kalkış saati 07:30 dur, bilgileriniz rica olunur.
;D

tayfun61' Alıntı:
mehmetcim geziye katılım konusunda eksiğimiz olmasın arkadaşlardan olanların kameralarını şarza bırakmaları konusunda bilgileri olsun bu gezide özellikle araçların normalin dışında zorlanmaması, (maçka gezisi örnekdir, kişileri yazmıyorum onlar kendilerini plaka ve tamponlardan ve balatalardan biliyolar), lüzumsuz gaza gelmelerde kesinlikle imtina edilmesi gerekmektedir, ve son olarak gezi kalkış saati 07:30 dur, bilgileriniz rica olunur.
;D

yok abi 7:30 çok geç 5 de felan gidelimde boşuna hiç kafamı yastığa koymayayım ;D şaka bi yana tayfun abi araca bazı ekipmanlar koydum gördüğünde beni hırpalayabilirsin ;D

tayfun61' Alıntı:
;D

abi sorun yok herşey kontrol altında gaza gelen arkadaşlar kim yaaaa ben pek gaza gelen göremedimde :D :D :D

emiRSzn' Alıntı:
yok abi 7:30 çok geç 5 de felan gidelimde boşuna hiç kafamı yastığa koymayayım ;D şaka bi yana tayfun abi araca bazı ekipmanlar koydum gördüğünde beni hırpalayabilirsin ;D

7:30 iyi yolumuz biraz uzun daha erken olursa kalkamama problemi oluyo biliyosun kalkamadım mazeret sayılmıyo :D sen yine ne yaptın arabaya nedir senden çektiği ya bi nefes aldır ;) ;)

general lee' Alıntı:
7:30 iyi yolumuz biraz uzun daha erken olursa kalkamama problemi oluyo biliyosun kalkamadım mazeret sayılmıyo :D sen yine ne yaptın arabaya nedir senden çektiği ya bi nefes aldır ;) ;)
yok yok bişey yaptırmadım.biraz ekipman aldım araca.daha doğrusu depoyu kurcaladım bişeyler çıktı onları yerleştirdim.hafta sonu inceliicez. mehmetim senden ricam bana 60cm çapında bi troff logosu.yarın haberleşiriz.cumartesi takmak istiorum.

emiRSzn' Alıntı:
yok yok bişey yaptırmadım.biraz ekipman aldım araca.daha doğrusu depoyu kurcaladım bişeyler çıktı onları yerleştirdim.hafta sonu inceliicez. mehmetim senden ricam bana 60cm çapında bi troff logosu.yarın haberleşiriz.cumartesi takmak istiorum.

abi logoyu cumartesi ye yetiştiremeyebilirim :D :D :D

emir sen gece uyuma nasılsa .dag da bol bol uyuosun.bi zahmet sabahta bizi uyandırır sın emi......

yasalğüç' Alıntı:
emir sen gece uyuma nasılsa .dag da bol bol uyuosun.bi zahmet sabahta bizi uyandırır sın emi......
tamam sorun yok sabah 6:30 da herkesi dikerim ayağa ;D çadır tulum felan hazırlıorum orda uyurum ben ::smiley:

emiRSzn' Alıntı:
tamam sorun yok sabah 6:30 da herkesi dikerim ayağa ;D çadır tulum felan hazırlıorum orda uyurum ben ::smiley:
yav aslında diyorum ki biz akşamdan mı gitsek oraya he, aca nası olur? ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR