Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,361
Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008)

dün benim için çok güzel geçti hele birde Vita'yı da azcıkta olsa çamura sokup yeni alıp bir gram çamurlanmayan lastiğini çamurlattık ya o bile yeter :D
--
Genel olarak arazi çok güzeldi eğlendik. Sorun yaşamadık..hele ki o yiyenbilir kısmından sonra bu sabah bile açlık hissetmedim.
Dünün en iyi performansını Mis Köfte'de Vita yaptı.. 1.5üstü duble sütlaçla ortalamayı yükseltti :D

Etiketler

Abi bu GHOST ve kilden Vazo espirisi beni sandalyeden düşürdü...

;D ;D ;D

moger' Alıntı:
Mogzilla Ceyar,bugün Allah sana, asıl G300'ü yıkayan yıkamacıya kolaylık versin.. Benim Rubicon bugün killi topraktan tam 2 saatte kurtuldu. Alt yıkama, üst yıkama derken o vıcık toprağı çıkarana kadar yıkamacının anası ağladı..Sizin G 300 düşünemiyorum bile..Sen bir de torpidoya kadar balçığı sokmayı başardın ya helal olsun :smiley: Eğer bu akşam G300 eve temiz gelmezse Nadir abi seni'' GHOST'' filmindeki gibi önüne oturtup, kilden vazo yapacak ! haberin olsun:smiley: işin çok zor çok :smiley:

Vita Paşam yanımda oturmasına rağmen, bu sefer yemek yiyebildim......

Iceman®' Alıntı:
dün benim için çok güzel geçti hele birde Vita'yı da azcıkta olsa çamura sokup yeni alıp bir gram çamurlanmayan lastiğini çamurlattık ya o bile yeter :D
--
Genel olarak arazi çok güzeldi eğlendik. Sorun yaşamadık..hele ki o yiyenbilir kısmından sonra bu sabah bile açlık hissetmedim.
Dünün en iyi performansını Mis Köfte'de Vita yaptı.. 1.5üstü duble sütlaçla ortalamayı yükseltti :D

moger' Alıntı:
Mogzilla Ceyar,bugün Allah sana, asıl G300'ü yıkayan yıkamacıya kolaylık versin.. Benim Rubicon bugün killi topraktan tam 2 saatte kurtuldu. Alt yıkama, üst yıkama derken o vıcık toprağı çıkarana kadar yıkamacının anası ağladı..Sizin G 300 düşünemiyorum bile..Sen bir de torpidoya kadar balçığı sokmayı başardın ya helal olsun :smiley: Eğer bu akşam G300 eve temiz gelmezse Nadir abi seni'' GHOST'' filmindeki gibi önüne oturtup, kilden vazo yapacak ! haberin olsun:smiley: işin çok zor çok :smiley:

Bu sabah sitede aracı gündüz gözü ile gören görevliler geçmiş olsuna geldiler.
Gerçi biiyorlar , Baba-Oğul ikisi de arıza ama.....
Araç şu an Eğin Petrolde , alt -üst yıkamada.
Bi gelsin de görüşeceğiz Beyefendi ile

1662250.jpg

Arkadaşlar Vita Murat deplasmandaydı fazla açılamadı,asıl siz onu Sur kebap ta görün karışık kebap üstü Sur tatlısını nefes almadan YİYENBİLİR moduna sokuyor :smiley:

Bu güzel kareler için canı gönülden teşekkürler..

Etabın nefis olduğu her halinden belli. Zorlu ve ağır bir zemin olduğunu buradan farkediyorum. Artık kaç çeşit çamur varsa seceresini yuttuk :smiley:

Ama o mis köfte yok muuu..2 senedir beni yutkunduruyor :D

Vay hainler, sizin sayenizde çamur enflasyonu olacak... Ne güzel bir zemin yapısı varmış bu yerin... Lunapark gibi vallahi...

Uğurcuğum sana söz , sadece seni ve Mustafayı bir gün götüreceğim.Hatta yılbaşından hemen sonra olabilir.İşlerinize uyarsa benim için hafta arası da olur.Oradan da benim mekana geçer , semaverde çay içeriz.

Hiçte mütevazi davranmayacağım.. Evet evet bizi miss köfteye götür abi istiyoruz :smiley:

Mekan çok güzel, benim bile canım çekti ki Land kullanıcısı olmama rağmen :smiley:
He he.. Trial etap güzel olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR