Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,361
Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008)

1661449.jpg

1661451.jpg

1661452.jpg

1661453.jpg

Etiketler

Fotoğraflar ve ortam çok güzelmiş çimensi yapının altında ne güzel çamur saklıymış gözüm çamura doydu valla ;) araçlara doyumsuz çamur keyfi yaratmışsınız hendekli bölgeler yanardağ bölgesi gibi :smiley: Lastiklerinize ve emeğinize sağlık.

Jeepcj7' Alıntı:
Sevtap Hanım offroad da biraz içki gibi esasında durmayı bildikten sonra fazla problem yok. Burası dar orman yolu değil, açık arazi, riskli gördüğünüz yerin çevresinden dolaşabilme olasılığınız var :smiley: o yüzden merak edebilirsiniz...

Benim yaratıkda çamura batmamak için arka lastikler havada dalmış ;D

http://www.dailymotion.com/video/x7v0r4_mov065810_sport

Orkun bey ne güzel sekmiş cj7 özel yapım sistemmi var vinç yerine zıp zıp :smiley: güzel bir kare çıkmış ortaya...

ekip çok sağlam, araçlar canavar ve birde ağır etap bulununca off-road tam olmuş ;)

paylaşım için teşekkürler...

ama canımız çok çekti ;D ;D ;D bizde isterük :D :D :D

orkun abi valla senin arabanın heybetini anladım abi canavar ki ne canavar can ın girdiği gölde acmat girse belkide cıkamazdı çok süper görüntüler keşke hep böle yerlere 1 kerede olsa gidebilsem : )

gültekin abi ya sen tamponıu felan kırmışsın ya benimde navara gibi uzun arabalara merğım daha fazla oluyor tamponu kırdığına göre off road yapmaya çalışmışsındır video yokmu be abi senin arabayı çok merak ediyorum : )

Can'ın battığı gölcük çok haindi hiç risk almadım gazladım :smiley: çamurun yapısı çömlek yapmaya uygun ;D

Özellikle çamurlu tepecikler ve aralarında süpriz kil havuzları çok eğlenceliydi.. beni bıraksalar yakıt bitene kadar orda oynardım ;D

Çamur ve Güzellik banyoları;

http://www.dailymotion.com/video/x7v4jw_movo6512-1_sport

Çok Güzel Hareketler bunlar :smiley:))
Parkur süper, araçlar süper, ekip süper e tabiki mis köftede süper :smiley:)
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz, videolar ve fotoğraflar için teşekkürler
Hepinizin emeğine sağlık, sayenizde çamur gördük:smiley:)

evet foto ve videolar güzel birazda daha ilerki saat lerde yüklerler heralde emeği geçenlere çok teşekkürle!! : )

Mogzilla Ceyar,bugün Allah sana, asıl G300'ü yıkayan yıkamacıya kolaylık versin.. Benim Rubicon bugün killi topraktan tam 2 saatte kurtuldu. Alt yıkama, üst yıkama derken o vıcık toprağı çıkarana kadar yıkamacının anası ağladı..Sizin G 300 düşünemiyorum bile..Sen bir de torpidoya kadar balçığı sokmayı başardın ya helal olsun :smiley: Eğer bu akşam G300 eve temiz gelmezse Nadir abi seni'' GHOST'' filmindeki gibi önüne oturtup, kilden vazo yapacak ! haberin olsun:smiley: işin çok zor çok :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR