Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,361
Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008)

Sevtap Hanım offroad da biraz içki gibi esasında durmayı bildikten sonra fazla problem yok. Burası dar orman yolu değil, açık arazi, riskli gördüğünüz yerin çevresinden dolaşabilme olasılığınız var :smiley: o yüzden merak edebilirsiniz...

Benim yaratıkda çamura batmamak için arka lastikler havada dalmış ;D

http://www.dailymotion.com/video/x7v0r4_mov065810_sport

Etiketler

Jeepcj7' Alıntı:
.... durmayı bildikten sonra fazla problem yok. Burası dar orman yolu değil, açık arazi, riskli gördüğünüz yerin çevresinden dolaşabilme olasılığınız var :smiley:

Her normal off-road'cu gibi bende mutlaka çevresinden dolaşmak yerine içinden geçmeyi tercih ederdim tabi ki ;D

O zaman her normal offroadcu gibi geçer veya her normal offroadcu gibi vinçlenirsiniz ;D

SDC' Alıntı:
Her normal off-road'cu gibi bende mutlaka çevresinden dolaşmak yerine içinden geçmeyi tercih ederdim tabi ki ;D

Valla videolarda çok komik çıkmışım mahalleni muhtarı gibi sen gel sen git bas bas bas :smiley: ... Siz bide benim standart navarayla yaptıklarımı görecektiniz teknik herzamanki gibi bas bas bas :smiley:

Gerçekten herkeze yorumlar ve çabalar için ben ayrıca teşekkür ederim ok fikir benden arazi kardeşimden ama sizler sahip çıkmasaydınız fikir fikir olarak arazide arazi olarak atıl kalırdı ...

İlker abi çok mütevazisin ama sende az kudurmadın hani :smiley:

Orkun abi seni vinçliycek çıkmaz sen hertürlü yürüyosun makina zaten belli JEEP yaw şu geziye bi land çi abimiz geldi oda araziye girmedi ne olacak bu land çilerin hali :smiley: ...

Şimdi bütün land çiler beni düşman belliyo ama ben işin gırgırındayım böle tatlı atışmalar olmassa tadı olmaz bu forumun :smiley: Hem araziye gelip girmeyen land olunca böle dedikodusu olur işte bu işlerin :smiley:

Peki yanıbaşında cok büyum bir gezi düzenlenipte gelmeyen arkadaşlara ne demeli yoksa onlarda araçlarına güvenmeyenlerdenmi

1661399.jpg

1661400.jpg

1661401.jpg

1661402.jpg

1661404.jpg

1661405.jpg

İlker'in dediği gibi , Unimog gelmediği için ve eğer Acmat batarsa etrafta beni kurtaracak bir alet olmadığından ben biraz temkinli dolaştım.
Vincim var , hem de Reo vinci ; fakat arazide halat bağlayabilecek en ufak bir sağlam nokta yok.

1661437.jpg

1661438.jpg

1661439.jpg

1661441.jpg

Öyle bir yere girdim ki , aha işte şimdi battım dedim.Fakat biraz mücadele ile Acmat buradan çıkmayı başardı.Önünde açtığı kanalın derinliği en az 80 cm vardı.

1661442.jpg

1661443.jpg

1661444.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR