Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BGRDRC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,961
Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi

Herkese Selam;
Burak Bey'in ağabeyi Murat Bey'le bugün tanışma şansımız oldu.Kendisi hakikaten bu konuda oldukça deneyimli birisi ancak total maliyeti ve bunun kişi başına yansımasını çıkartmak adına bu işi ciddi düşünen net kişi sayısını belirlememiz gerekiyor.Bu yüzden bir liste oluşturmak istedim.Lütfen net karar verenler isim,araçlarının model yılı ve şasi tipini(kalıp farkını belirlemek için) de belirtsinler.Çünkü şayet belli bir rakama ulaşılamazsa bu projenin kimseye bir faydası olamayacak.O yüzden öncelikle kimlerin bu projede yer almak istediğini görmeliyiz.Desteklerinizi bekliyorum.İlk ben başlıyayım.
1-Buğra Darıcı 2003 sycnro T4 Uzun Şasi

Etiketler

Buğra uğraşıların için teşekkürler umarım projede herşey iyi olur.

1- Buğra Darıcı 2003 Syncro T4 Uzun Şasi
2- Levent GÜNGÖR 2000 Syncro T4 Kısa Şasi

Arkadaşlar Merhaba;
Uzun süredir varolan genel sessizlikten Levent Abi dışında konuya ciddi yaklaşıp elini taşın altına koyacak kimse olmadığı,insanların "Hele bişeyler yapılsın,ortaya çıksın ben de sonradan dahil olurum nasolsa"düşüncesinde olduğu sonucuna varıyorum. :mad:Bu durumda herkes kendi yağında kavrulacak sanırım...
Kolay gelsin...

projenizi sessizce izliyordum ama herhalde ilgi olmayınca askıda kalacak :(

aslında ilgi olmaması kötü, her VW.ci yüksek tavan da yüksek tavan der durur, sanırım maddi imkanların da ilgisi var bu konuyla ama bilemiyorum... bir kaç kişi bir araya gelip elini taşın altına koysa kimseye ciddi bir maliyet oluşturmadan hem herkes istediği gibi bir yüksek tavan t-4'e kavuşacak hem de gelecekte karavan sahibi olmayı düşünenler için elde bir kalıp olacak... bu kadar araştırma yapılmış ve sonunda müsbet neticeye ulaşılmış böyle bir projenin askıda kalması çok üzücü...

Vallaha ben bu projeye en basindan beri destek veriyorum. Hemde Vw yuksek tavan en cok sevdigim istedigim araclardan biri fakat gelin gorun ki benim bir T4 um henuz yok. Benim tahminim forumdaki T4 cu diger arkadaslarin bir kisminin maddi durumlari buna musait degil, bir kismi ise bence zaten aracini gecici sureyle almis arkadaslar (asil hedefleri alkovenli yada daha buyuk karavanlar olan arkadaslar). Bu proje bence burda kalmamali. Bu site disindada internet ortamindan yada VW dernekleri yada forumlari araciligi ile bulunacak arkadaslar olursa sanirim bu isin altina elini sokacak, maliyeti bolusecek insanlar olacaktir.

melihbozkurt' Alıntı:
Vallaha ben bu projeye en basindan beri destek veriyorum. Hemde Vw yuksek tavan en cok sevdigim istedigim araclardan biri fakat gelin gorun ki benim bir T4 um henuz yok. Benim tahminim forumdaki T4 cu diger arkadaslarin bir kisminin maddi durumlari buna musait degil, bir kismi ise bence zaten aracini gecici sureyle almis arkadaslar (asil hedefleri alkovenli yada daha buyuk karavanlar olan arkadaslar). Bu proje bence burda kalmamali. Bu site disindada internet ortamindan yada VW dernekleri yada forumlari araciligi ile bulunacak arkadaslar olursa sanirim bu isin altina elini sokacak, maliyeti bolusecek insanlar olacaktir.

Bende aynı fikirdeyim altına imzamı atıyorum.

Herkese Selam;
T4 motokaravan ve tavan yükseltme sevdamdan vazgeçtiğim için elimde bulunan çıkma T4 fiber tavan satılıktır.Resimleri aşağıda yer almaktadır.
ilgilenenler için telefonum:0533 391 40 81
Tşk

23072011073.jpg

23072011074.jpg

23072011075.jpg

23072011076.jpg

Diğer başlıklarda paylaşmıştım,konyada ve fethiyede 2 usta var bu işleri yapan,fethiyedeki westfalia tavanı 1000 tl ye yapacağını,su sızdırmanın asla olmayacağını söyledi,konyadakiyle bugün görüştüm,defender için bakıp fiyat verecek

Arkadaşlar t5 yüksek tavan düşünenler acil şu bölümü okusun.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52621.0;topicseen

Ynt: Transporter T4 İçin Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi

arkadaşlar t4 ya da 5 tavan yükseltme çalışmasını tamamlayan arkadaş var mı?

statarcan' Alıntı:
arkadaşlar t4 ya da 5 tavan yükseltme çalışmasını tamamlayan arkadaş var mı?
sizleri bilemem ama bizim T3 camiası(izmir) harıl harıl tavan projesi peşinde koşturuyor..kalıp ve döküm için görüşüldü fakat ilk dökümün nekadar orjinale yakın olacağı muamma...tabı bu bahsettiğim westy açılır tavan için..maliyet 1000 leri geçiyor hatta euro ya dayanıyor..bu hafta gidebilirsem akhisarda bu işi yapan 1-2 ustayla görüşeceğim..cavit bey(Gezmen) daha iyi bilir..zirai donanım yapan 2-3 firma var ve fiberden ilaçlama kabinleri yapıyor..şayet uygun ve işin ehli firma bulursak kendi aracımdaki tavanı söküp kalıp olarak kullanılmasına müsade edeceğim.. umarım dostlara faydam dokunur..

es45' Alıntı:
sizleri bilemem ama bizim T3 camiası(izmir) harıl harıl tavan projesi peşinde koşturuyor..kalıp ve döküm için görüşüldü fakat ilk dökümün nekadar orjinale yakın olacağı muamma...tabı bu bahsettiğim westy açılır tavan için..maliyet 1000 leri geçiyor hatta euro ya dayanıyor..bu hafta gidebilirsem akhisarda bu işi yapan 1-2 ustayla görüşeceğim..cavit bey(Gezmen) daha iyi bilir..zirai donanım yapan 2-3 firma var ve fiberden ilaçlama kabinleri yapıyor..şayet uygun ve işin ehli firma bulursak kendi aracımdaki tavanı söküp kalıp olarak kullanılmasına müsade edeceğim.. umarım dostlara faydam dokunur..

Bu isi ahlaki ile duzgun yapan birisi bulunursa sadece VW serisi T2, T3, T4 degil diger butun araclar icin iyi olur. Diger araclar icinde aracin tavanindan kalip alarak vs. pop-up tavan yapilabilir. Ornegin benim kendi aracim olsa ben cok buyuk birseyde istemezdim, soyle kare seklinde mutfagin tepesine bir pop-up yapabilseler yeterdi. Gerci su an bir aracim yok ama en azindan bu is cozulurse Insallah ilerde bir arac alma asamasina gelirsek, nasilsa tavan yapilabiliyor guvencesi ile bakabilecegimiz arac sayisida artar diye dusunuyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri