Transamanos Doğu - Batı Amanoslar Geçişi (25-27 Ocak 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,215

yasarergun

Dünyayı değiştirebilirsin
Yer
Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :)
Web
www.yiyenbilir.com
İşte bir transamanos hikayesi 25-27 ocak 2007 10 kişilik ekip 2 gece 3 gün

IMG_6203.jpg

hazırlanıyoruz

IMG_6207.jpg

1850 metredeyiz akşam 19 ile 24 arasında 800 metreden 1850 metreye yaklaşık 5 saatte tırmandık

IMG_6212-1.jpg

bu bir ayı izi yandaki siyah cisim 6 cm çapında objektif kapağı

tel2222-1.jpg

ben

IMG_6221-1.jpg

IMG_6253-1.jpg

IMG_6271-2.jpg

gece kamp harikaydı ateş daha da harika

_MG_6287.jpg

IMG_6291-1.jpg

kamp yeri seçiminde kendimize 10 puan verdik

IMG_6301-1.jpg

kahvaltı

_MG_6302.jpg

arka sıra soldan sağa murat, hüseyin, okan, yaşar, emel
ön sıra özcan, egemen, esma, emel, ozgur

_MG_6329.jpg

ennihayetinde farkettik ki yollar yürümekle aşınmıyor :smiley:

Etiketler

Ynt: Transamanos Doğu - Batı Amanoslar Geçişi (25-27 Ocak 2007)

Yaşar hocam böyle güzel bir etkinliği vede fotoğrafları neden bir sene boyunca bizden sakladınız...Çok güzel bir etkinlik olmuş ve insanı pc başında zıplatan, ''hadi vur kendini dağlara taşlara'' dedirtecek kadar da etkileyici...Teşekkür ederim hocam paylaştığınız için...

Yaşar hocam ayaklarınıza sağlık, güzel bir etkinlik olmuş. Geçişin Google Earth üzerinden rotasını çizmeniz mümkün mü acaba?

Bu arada tüm arkadaşlara çok çook selam :smiley:

AYDURAN' Alıntı:
Yaşar hocam böyle güzel bir etkinliği vede fotoğrafları neden bir sene boyunca bizden sakladınız...

Bunlar daha çerez Murat paşam :smiley:

Sedat Hocam elimde gps kayıtları var hem rotaya çevrilmiş hem de adım adım kaydedilmiş hali ama biraz vakit bulup uğraşmam lazım
ancak bu rotayı takip ederek ben de geçiş yapacağım diyen olursa hem gps i veririm hem de rotaların kayıtlarını

etkinliği bir sene boyunca sakladık demeyeyim de vakit yoktu yayınlayamadık diyeyim

aslında egemenler geçen hafta sonu büyükdemirkazık batı tırmandılar fotolar da harika bir ara yüklesin o da

bu rotayı ilk geçen grup olduğumuzu biliyorum bu sene 20 kişilik grup düşünüyoruz rota kale köyünde bitecek ve 3 tam gün ve 2 gece sürecek ama geceleri de yol alacağız zor olacak inşallah bitirebiliriz. o bölgede dağ keçisi karaca kızıl geyik ve ayı var bende 500 mm dr özcanda 300 mmm objektif var belki bir şeyler yakalarız

bu güzel etkinliğin paylaşımı için teşekkürler , büyükdemirkazık fotolarını da bekliyoruz hemen , seneye kalmasın lütfen ;D

iyi günler yaşar hocam nslsnz?bende sizi tebrik ediyorum.ben antakyalıyım ve sizin faaliyetlerinizi yakından takip ediyorum.sizdende bir ricam olacak.antakyadaki şu telekomünasyon direğine çıkarken kendimide geliştirebileceğim bir rotanız varmı:smiley:

dursunlu belediyesi yolunda roma çeşmesinin olduğu dereyi takip et taş ocağından soldaki dik yamaca tırman oradaki patikayı takip et zirveye çıkarsın zirveden inen yolu takip et altınözü dolmuşları ile antakyay dön

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR