Trafik Sigortası Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,791

Merhabalar bende karavan olarak yazıyor van minibus yada otomobil olarak en uygun nasıl alabilirim yardimci olabilirmisiniz saygılar

8+1 motokaravan Nasıl oluyor anlamadım. ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhabalar bende karavan olarak yazıyor van minibus yada otomobil olarak en uygun nasıl alabilirim yardimci olabilirmisiniz saygılar
karavan yazıyorsa başka türlü alamazsın . karavan malzemelerini söküp boş halde tüv den proje ile panelvana çevirirsen , ancak öyle olur . sigorta priminden kurtulmak için karavan sökmeye başlandı galiba . biri el atsada sigorta primleri paneşvan düzeyine geri çekilse . yoksa karavancılar buharlaşacak .

Panelvan yazmasida pek birsey degistirmeyecek. Gecen sene aracimi aldigimda 800 tl ye panelvan olarak yaptirdigim sigortami bu yıl %10 indirimi ile gene panelvan olarak 1700 tl ye yaptirabildim.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 mayısta ducato panelvan sigortasını 700 TL ye yaptıran oldu . senin 1.700 TL sigorta biraz fahiş olmuş . bu kadar farklılık olur mu hayret .

Acikcasi bende sok oldum fakat 13 sirketten alinmis fiyatlarda en dusuk olan mapfre sigortadan yaptirdim. Gecen sene 800 e yaptirdigim doga sigortanin bu sene verdigi fiyat 2710 tl. En insafsiz teklif Allianz 10.080 tl

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buğra darıcı var eğer hasarsızlığınız ve benim gibi gecikmeniz yapmadıysanız 1800-2000 lira çıkması lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk